Ny bloggportal!!

Andra Bloggare / Permalink / 10
Krille som har Bloggdesign.nu har skickat ut ett frågeformulär om vad man tycker om sin nuvarande bloggportal och vad man skulle önska i en ny portal. Lyckas han fixa det så att man kan flytta över alla inlägg som man skrivit här på blogg.se och att design sidorna ser ungefär likadana ut så flyttar jag diiiiirekt!!
No questions asked!
Hoppas att de blir verklighet. Blogg.se kommer förlora enoooormt många användare.

Om de fanns en bloggportal, som var likadan som blogg.se, fast bättre, skulle du flytta över??
#1 - - Tommy:

Jag skulle flytta över direkt..

#2 - - Cherie Mårtensson - En blogg om mitt liv:

Klart att man skulle flytta!

#3 - - Sara:

ja, det skulle jag! helt klart

#4 - - Mirka:

Jag ska nog pröva att använda blogg.se lite innan jag beslutar mig om den frågan.. haha :)

#5 - - Nicole:

Det enda dåliga med den nya portalen är att det kanske kommer att kosta ju, eller så föreslog han reklam, det har ju blogg.se också iochförsig, hoppas det inte bara är i mängder! Jag skulle nog flytta om man kunde designa på ett lika lätt sätt :) Och om det kommer att finnas fler funktioner osv. Får hoppas på det bästa ^^ Skulle kännas bra med lite nytt, och slippa alla fjortis topplistor och sånt..



Om julien och mig så är det 4 månader sen vi träffades senast, kommer att bli det. Helt galet, så är så himla glad att jag åker ner snart, saknar min bebii så mkt ^^

#6 - - Anonym:

Fick oxo det mailet och svarade på frågorna! Det händer så lite hos blogg.se som vi märker av :( Och folket som jobbar med det är så konstiga.

#7 - - Bella:

Självklart skulle jag flytta! INGEN TVEKAN! Måste kika in frågeformuläret! kram på dig tjejen! :)

#8 - - Linn:

Vaför fick inte jag det mailet? Haha- Om den blir bättre med samma princip i designkodningen är jag på!

#9 - - ElinArmour:

Det skulle jag nog =)

#10 - - Veronica:

Jag skulle gärna byta portal med tanke på deras urkassa kundtjänst och att det är svårt att göra snygga inlägg för att deras inläggssida inte alltid vill funka som jag vill. Jag tror dock att jag skulle förlora många läsare på en flytt eftersom många hittar till min blogg via sökmotorer, min blogg är ju ämnesrelaterad och inte personlig :( Så i slutändan skulle det nog inte bli någon flytt...

Till top