Åka till farbror doktorn och få spruta..

Gnälligt / Permalink / 6
.. Noooooo I don't want to :( fukisch. Hatar sprutor, det är de värsta som finns. Avskytt dom sen jag var pytteliten och var på koll varje år för mina njurar. När de stack sönder mina armveck och sa sedan att det var för stor nål. Om jag inte minns fel stack de mig 12 ggr, låg och räknade. Tack emblasalva säger jag bara. Hmm undra om man kan få ta det nu när man ska vaccineras? Haha, får fråga henne.
Tatueringar går bra, men INTE sprutor. Det är inte alls samma sak, förstår inte varför folk jämför överhuvudtaget. Så nu vet ni det. Sprutor är INTE likadant som tatueringsnålar, är alla införstådda med det nu?! :P

Har ni något som ni absolut inte gillar? Nästintill så ni tuppar av när ni ska göra det?! Skulle vara skoj om ni kunde berätta någon skräckhistoria som ni varit med om! :)

Sen ska jag leta efter ett solarium idag också. Jag vill ha färg! NU. Såg att de fanns ett som hette Solstudio där de även sysslar med Threading (noppar ögonbrynen med trådar) sånt måste jag nog göra innan egypten :) kosta på mig lite!
Den där j*veln kommer sitta i min arm idag :'O men vill man åka till Egypten så får man fasiken stå ut!
#1 - - mamma:

Hej.Du fixar det. Puss o Kram Mamma

#2 - - Anna:

Jag förstår helt och hållet hur du känner. Var själv livrädd för sprutor förut, men jag har vant mig nu. Är till sjukhuset nästan varje vecka och får sprutor så.



Dock avskyr jag blodprover. Skulle nästan hellre dö, än att måsta ta blodprov (okej, inte riktigt kanske). Och jag förstår inte folk som jämföra tatueringsnålar med blodprov. Det är bara dumt.

#3 - - Anna:

Sv. Jag tror att det till stor del beror på att jag, trots min ålder, fortfarande behandlas på barn avdelningen, som jag har kommit över min sprutfobi. Dom är så snälla mot mig där så.



Men blodprovsfobin kommer aldrig försvinna. Kommer alltid minnas hur min arm såg ut efter att ha varit och tagit blodprov en gång så. :/ Man ska vara glad så länge man slipper sånt.

#4 - - San:

Ja fy för sprutor, inte trevligt... Getingar är jag livrädd för! Nästan som sprutor, haha.. :)

#5 - - Pauline:

jo jag får ta en spruta på mig själv en gång varje vecka mot min reumatism,,, blodprov får jag fara å ta ganska ofta också för att kolla blodvärderna, inte skoj,, men man måst ju =) då tycker jag synd om de som har diabetes å måste ta fler sprutor.



lyllo som ska utomland,,, vill med fara,, har bara vart en gång i spanien å de var rena turen, för min dåvarande pojkväns kusin skulle gifta sig med en spanjorska så då fick jag typ hela resan betald.



hoppas det blir skoj,, visst var det till egypten du skulle ,,, nice! dit skulle jag vilja fara nån gång bland annat

#6 - - bex:

usch ja, sprutor är inget vidare. "/

Ska själv ta grisa sprutan om bara några timmar idag.. Usch och fy



ha en bra dag

Till top