Ett jäkla krångel!!

Vardag / Permalink / 9
Sidan visar 500 Internal Server Error konstant och inlägg vill inte publiceras. Börjar bli smått drygt att det aldrig vill fungera som det ska. Blir bara tråkigt och man tappar sugen totalt. Skulle visat bloggdesigner men ni får tyvärr vänta på det för allt krångel :( orkar inte sitta och uppdatera sidan 300 ggr bara för att kunna komma in.

Imorgon blir det utgång med Emmasnuttan min och Jennisen :D miiieee. Längtar. Blev ju ingenting förra veckan men nu så. Har Emma abstinens så det skriker om det. Inte sett henne på länge nu. Kameran följer naturligtvis med, iaf den lilla gamla. Men vad fasiken ska man ha på sig?! Drygt haha.

Knäna fuckar igen. Båda två var påväg ur idag men jag känner nästintill direkt att det inte stämmer och sträcker ut benet. Läskigt för den smärtan vill jag verkligen inte vara med om igen. Det gör så förbannat ont, ni kan inte föreställa er.

Såhär såg jag ut idag :) pösiga trasjeans, vit topp och sen rosa accessoarer hehe. Körde en liten Alla hjärtans dag redan idag. Jobbar ju inte på lördag så.
#1 - - Jenny:

Svar: Men när man vet vad som händer med gässen bör man väl ta ställning? Jag tycker att när man känner till att något är fel så stöttar man det genom att inte fortsätta konsumera det. Det där med grisarna visste jag inte, men det sker inte i Sverige (vad jag vet) så då kan man köpa Svenskt kött med någorlunda gott samvete, beroendes på var ens "fel" gräns går.



www.smaltugn.blogg.se

#2 - - Jenny:

Mm, det är trist. :(



www.smaltugn.blogg.se

#3 - - Helena:

Usch man blir galen, trodde igen att de bara var min dator det var fel på. Och jag som har tävling och allt. Förra gången jag hade det strulade bloggen också. Hoppas att du ahr en bra kväll i alla fall och att den slutar strula!

#4 - - Linn:

Åh, tjusig design!

#5 - - Leonora:

sv; jo håller med dig, ska förmodligen tatuera in mitt namn Leonora, det är ju ovanligt som fanken:D

#6 - - anna:

sv: visst är den !! lite somrig men jag kör på den i helgen iallafall :D

#7 - - anna:

sv: haha sant =) kommer använda den flitigt när jag åker till turkiet i sommar:D

#8 - - Laila:

Du är skitsnygg, behåll hårfärgen !

Kolla videofilmerna i min blogg, visst är min man snyggast i brudklänning ;-) ?

#9 - - Alisa -[Amor Vincit Omnia]-:

Super söt hårband gumman:d

Till top