Flipper

TV-Serier / Permalink / 10
Men gud, hittade en låt med den gamla tv-serien Flipper. Och så hittade jag videon på youtube. Åhhh vilka minnen. Var det någon annan som såg på Flipper när de var små??
#1 - - Julia:

jättefin blogg (:

#2 - - Ida:

Hejsan, Ville bara skriva att du har ett skit snygg blogg. Verkligen jätte snygg och fin.

Ha en bra dag

#3 - - Angelica:

Jag skulle vilja att det står så här under min bild:

Mitt namn först: Angelica

och sen under det här:



En tjej från Stockholm som bloggar om det hon känner för. Hon älskar sin familj och självklart sina vänner.. Hennes passioner i livet är att resa, skor/väskor och inredning/design!



och sen vill jag ha annan stil på kategorier, arkiv, länkar osv.. det som är under bilden. =) Sen är jag nog hel nöjd! =)

#4 - - Ida:

Hejsan, jag undrar om du hade kunnat fixa min blogg lite snyggare design. Hur mkt kostar det?! jag är vill ha en indviduell blogg. Hade varit skojj och det var bild på en geshia eller lite kinesiskt stuk över det.







Hör av dig om du är intresserad.







min blogg är: www.smirna.blogg.se

#5 - - Jennie:

Jag såg nog det några gånger :P Har för mig!

#6 - - JULIA AMANDA:

Yes, självklart såg jag på Flipper. han var en stor favorit! Och alla mina vänner ville bli delfinskötare efter att ha tittat på honom :P

#7 - - Gisela:

fy fan vad jag älskar din design och allt! skitsnyggt! allt bra med dig? :D

#8 - - Emelie - EmeliesPlace:

åhh jag såg på det :D

#9 - - Linda H - En make up artist:

Jaaa, klart man såg flipper! =) minns särskilt ett avsnitt där de fick rädda honom i en helikopter och badda honom med vatten för att han inte skulle dö.. det var så hemskt tyckte jag!

#10 - - Stichi:

Javisst minns man Flipper som visades i TV4 hösten 1992 till våren 1993, sen visade dom den igen 9 januari 1995, jag önskar bara att jag var i 20 års åldern redan då så hade jag spelat in varje avsnitt på VHS. TV3 visade serien först 1989 i färg men jag vet inget datum. Någon som vet nånstans man kan beställa favoritserien från 60-talet med Luke Halpin Tommy Norden och Brian Kelly samt Ulla Strömstedt med SVENSK TEXT på DVD?



12 mars 2011

Till top