Hä går ingen nöd på mig...

Vardag / Permalink / 8
Hahahah fan vad klockrent på Melodifestivalen. DALARNA miiieee längtar hem haha. Men avskyr programledaren, drygare människa får man väl leta efter? Eller?! Så jag har bunkrat upp med Cola, lite "chips" och chokladbilar. Ska fixa min lillasysters design också, så jag har och göra ikväll. Ska kika på Jessica Simpsons nya film Private Valentine också.

Vem håller ni på ikväll? Själv håller jag på Molly faktiskt, grymt duktig tjej, kan inte förstå att Diamond blivit så stor när det finns sånna som Molly som sjunger så grymt mycket bättre :D och kanske Velvet också hehe.
Och ska vi representera Grekland eller Sverige?! Bara undrar...

Hahahha "du fuskar ju ditt jävla katrinplommon", hahahahhaha, klockrent!

Älsk och Pir har redan åkt och lämnade mig ensam direkt nästintill haha.
#1 - - Anonym:

Hej hej! helgen hitills har bestått av tentaplugg, och nu är det melodifestival. Velvets låt var ju bra! Längtar till mollys låt, och bwo´s också. Usch längtar inte till i morgon, då blir det tenta plugg hela långa dagen. Varför ska det vara så svårt!? Livet är verkligen inte lätt! Så höga krav som ställs på en. Du föresten, vet du hur man kan få fler bloggläsare? Ha en härlig kväll! Vad gott med cola, inte druckit dricka på länge..kram

#2 - - Sis:

heh nä till och med jag börjar tröttna på snön nu, och det är illa! Fan insåg precis att när det är Eurovision 2009 så bor jag inte hemma längre :O LÄSKIIIIGT!

#3 - - Sis:

Gud vad fin, kan du göra bakgrunden på sidorna lite mörkare bara?

#4 - - Angelica:

Det ser bra ut, men skulle vilja ha lite mjukare stil på den lilla texten under min bild. =) Men annars ser det bra ut :)

#5 - - Sis:

men den skickade jag ju till din mail :S

#6 - - Sis:

Men ååååh vad drygt >_< får försöka igen då, är det candis@hotmail.com?

#7 - - Sis:

Kan inte använda den där mailen, den tar inte hotmail

#8 - - angelica:

ser bättre ut! :) kan få annan färg där det står sök i bloggen, kategorier m.m.. vill ha mörk rosa m. vit text. :) och att mitt namn ska vara större i storlek..annars är det bäst! =) är super nöjd..

Till top