Hur ofta kollar ni på tv?!

Candis / Permalink / 5
Många tycker att bloggare inte har något liv. Då inkluderas de som skriver bloggar och de som läser andras bloggar. De undrar hur man ska ha tid med att blogga och att om man har jobb så har man ju inte alls tid med sånt.
Tänkte på det idag, istället för att titta på tv så bloggar jag, kollar runt på internet eller pysslar i Phostoshop. TV:n är nästintill aldrig igång när jag är ensam hemma, känns bara onödigt för jag kollar ändå inte på den och det finns aldrig något att se förutom kanske Vänner, ibland SATC (har ju boxen) och något Simpsons avsnitt, någongång Cops och något på Animal Planet. Kollar inte på Top Model, Desperate Housewifes, Gossip Girl mm mm mm.
Jag jobbar varje dag nu fram till söndagen och har ändå tid att blogga på kvällen. Men de beror nog också helt på vad man har för intressen och om man gillar att skriva, prata med människor och läsa om andras liv och få tips på foton, musik, bilder mm.

Hur ofta kolla ni på tv egentligen?
#1 - - Anna:

Det är nog samma för mig. TV:n är sällan igång när jag är ensam hemma. Alt jag behöver veta så får jag ju reda på på internet :)

#2 - - SHORTY:

Jag är precis som du. Jag tittar aldrig på tv men är alltid och leker på internet haha =)

#3 - - SHORTY:

Ja, jag håller verkligen med dig haha =)

#4 - - Michelle:

Taack! :D Aaa älskar hundar och katter :) Vi kom precis in har lekt i snön. Tigger sprang som en tok haha så kul. Jag ska fixa en bildlänk senare ikväll :)

#5 - - Emelie:

Jag kollar mycket på tv, haha. tycker att det är så sjukt avslappnande :)

Till top