I'm here..

Vardag / Permalink / 3
Men upptagen med bloggdesign :) please make me happy och kommentera lite. Vill ha något att läsa. Berätta om ditt sjukast minne eller nåt :D
#1 - - Molly:

Har många sjuka minnen, men ingenting som är speciellt sjukt så jag får ta det sista :P



Det senaste sjuka minnet är väl för något år sedan när min sambo och jag skulle måla om taket i hallen (eftersom att färgen släppte). Vi började givetvis med att borsta och skura för att få bort all färg och skit, men det hjälpte inte så vi fick köpa en målarskrapa som man skrapar av färg på träpanel. Stod och skrapade i flera dagar och eftersom min sambo jobbade då så var det jag som fick göra det mesta av jobbet.



Efter vi hade skrapat klart så var det bara att börja tvätta taket, något av det jobbigaste jag gjort i hela mitt liv.



Min sambo hoppar in i duschen efter att ha blivit ganska varm av allt skrapande och jag börjar måla.. Jag vänder ryggen till i 1 sekund och katten hoppade upp i färgbehållaren och får vit färg på alla tassar. Jag får panik och börjar skrika på katten så att han blir rädd och springer iväg.



Med färg på tassarna springer han in i vardagsrummet (det blir vita tassavtryck överallt) och upp på min sambos nya svarta datorväska och sedan in i sovrummet. Jag skenar efter och katten springer in under sängen. Min sambo kommer ut ur duschen och fattar ingenting.. Jag ligger och skriker på katten och till slut springer han ut i köket där jag haffar honom och slänger in han under vattenkranen för att försöka få bort färgen (takfärgen var inte vattenbaserad). Medan min sambo får göra rent katten så var det att fort som fan få tag i ättika och papper för att få bort färgen på golvet.



Färgen på min sambos datorväska är kvar och något avtryck mitt under sängen i sovrummet, annars fick jag nog bort det mesta både på golven och katten.. Men shit så nervig jag var att vi var tvungna att byta ut allt golv (i och för sig skulle det behövas).



Jäkla katt till att vara nyfiken i en strut alltså :P

#2 - - Laila:

Sjukaste minne ? Hm...du, det måste jag fundera på S Återkommer !

#3 - - marra:

Ny design, skitsnygg!! :)

Till top