Imorgon är en ny dag

Vardag / Permalink / 1
Ska ut med vovvarna nu sen gå och lägga mig. Börjar iofs inte förrän klockan ett imorgon men jobbar ända tills åtta och vill vara utvilad och fräsh, har inte känt mig helt hundra nu de två dagarna som gått. Ögonen är värst, de hänger inte med, inte som jag vill iaf.
Jobbar nu 6 dagar i sträck, trodde inte att så mycket jobb skulle finnas för mig men det gör det. Underbart. Men tyvärr så är det ju fortfarande som extra personal, bättre än ingenting naturligtvis. Men det är ingen säkerhet i det vilket är lite småjobbigt. Kan hoppas att de får anställa snart. Lågkonjukturen måste väl vända någongång och vi får hoppas att det är snart.

Hundarna var det ja, sov så gott alla. En bild får avsluta dagen.
Taget med: Canon Eos 400d
#1 - - Anna:

Hej!



Jag är en trogen läsare av din blogg som tycker att du alltid har så fina designer och mysiga foton!Har dock aldrig kommenterat tidigare, men har en liten fundering nu.. Menar absolut inte att ifrågasätta dig på nåt negativt sätt, men jag undrar varför du skriver under korten vad du tagit med för kamera? Jag är oxå fotointresserad och tycker de vore mer intressant om du skrev vilka inställningar du fotat med..?!



Hur som helst, du har en helmysig blogg!



/Anna

Till top