Jannikes Design

Bloggdesign / Permalink / 3
Hon hade precis skapat en Britney Spears fanblogg och ville ha hjälp med designen till den. Rosa bakgrund ville hon ha och länkade även en sida med bilder som hon ville ha med på Britney. Detta blev resultatet :)

Klicka på bilden för att komma till hennes sida.

#1 - - Nicke:

Hehe äsch de va väl inget :D. hehe tack för den! Fler blir det ^^. Hmm, det är några stycken måste jag säga. Nu för tiden så är det väldigt sällan man känner sig otrygg efteråt. I början när man inte hade sett så mycket skräckfilm så var det ju läskigt vad man än såg typ... Jag var faktiskt rädd för zombies när jag mindre ^^. Så när såg min första zombiefilm Resident Evil var jag lite spännd. Kanske låter jättelöjligt, och det är det nog också :D.



Sen så tycker jag att the shining är läskig, skådespelet är sinnessjukt, det är skrämmande. A tale of two sisters är en rulle man inte skulle se själv i mörkret ^^. Fler finns det säkert också!



Och vet du vad? Nu gav du mig lite idéer, ska kanske börja att ranka lite film och skriva små filmartiklar av olika slag :). Thanks!

#2 - - Catrin:

Shit va duktig du e ;) Funderar på att fråga om du kan göra designen till min nya blogg. Men jag ska läsa igenom dina vilkor första och så mailar jag dig i så fall !!

#3 - - jenny:

Fan vad snyggt det blev, brukar du fixa headers? :)

Till top