Kromtabletterna börjar kicka in

Vardag / Permalink / 6
Har inte varit sugen på godis på två dagar nu. Vi har tillochmed en påse godis som står i skafferiet men har inte kännt ett enda sug efter den och jag som äter godis VARJE dag, där kan vi snacka framgång på icke-äta-godis fronten haha..

Börjar inte jobba förrän två idag. Tänkte pilla lite på min egen nya design. Måste ju fira att jag fått ett eget domän, känns bra :D slutar inte förrän åtta ikväll och då ska jag försöka fixa det sista på en design. Hon och jag satt igår i över två timmar men den är inte klar än. Det är väl så det är :) fick så ont i skallen tillslut så datorn stängdes av redan vid tio haha har inte hänt på bra länge haha. Ska faktiskt ha en datafri dag en gång i veckan bestämde jag igår. Lördagar närmare bestämt, så då får ni stå ut med en tom dag!
Ska slänga i mig lite nudlar, ägg och tomat nu och dagliga dosen av vitaminer också.

Hittade dessa godingar på ICA för ett tag sedan. Ja det är verkligen Extra med smak av Cola och citron, alltså Coca Cola smaken. Suuupergod kan jag verkligen påstå. Den andra kanske har funnits innan men har inte smakat den än.
#1 - - Lily [ L i n d a . B l o m ]:

Svar: TUSEN tack för grattis-hälsningen : )

#2 - - Emmie:

mh, dem är goda :)

#3 - - Zatu*:

Precis =) Vad händer i helgen då?



Kramis

#4 - - San:

Ja gött med en datorfri dag, det ska jag också ha. Man blir så snurrig och sover dåligt när man sitter vid datorn för mkt.. :/ Krom är jättebra, har ätit det förut flera ggr :)

#5 - - Maria:

De där är jättegoda... Men ät inte för många åt gången... =/ Jag åt ett helt paket med dessa extra drops(gott som är bra för tänderna, som de säger, så jag trodde det var samma sak som godis) och fick sitta på dass hela natten... =/ Laxerande effekt??? Uhm, verkligen!!! =( Men goda, det är dem!!!

#6 - - Maria:

Jo, det vet jag, men trodde inte det gällde "bara" ett paket såna... =/ Men det vet jag nu, och har inte köpt några sen dess heller... =P

Till top