Låååång dag

Vardag / Permalink / 0
650 unika besökare and counting!
Kära Näthataren länkade mig för att jag skrev gåsarna istället för gässen i Dunplockningsinlägget hahahahahha. Tack så mycket för att du höjde min statistik :D

Satt och räknade lite smått idag. Kommer att ha jobbat heltid när den här veckan är slut hehe och då är jag "bara" extrapersonal, känns bra måste jag medge. Jobbar 13.00 - 20.15 imorgon och 14.00 - 20.15 på fredag. Sen lördag 11.00 - 18.00. Har alltså jobbat till åtta fyra dagar den här veckan haha. Bara jag slipper sitta hemma så, förhoppningsvis jobbar jag inte sönder mig. Men känner att en massage inte skulle sitta helt fel just nu!

Har varit på en riktigt lång promenad med hundarna nu när jobbet var slut. Har även gjort mat tills imorgon och fixat iordning disken så diskmaskinen bara kan sättas igång imorgon när jag vaknat.

Radio förstör bra musik.
Ville bara ha det sagt!

Köpte nytt schampo och balsam idag också. Använde ju Bed Head ett tag men tyckte faktiskt inte det var bra även om det var ett dyrare schampo och balsam. Mitt hår blev fett och tappade glansen. Det verkar må mycket bättre av "billigare" produkter från ICA konstigt nog.
Till top