Långtråkig dag..

Vardag / Permalink / 6
Kändes som söndag idag, usch vilken hemsk dag det har varit.
Kom ut med hundarna nu och en gubbe med cykel morrade åt hundarna. Båda mina morrade som fasiken och han bara skrattade. Blir så trött på allt småhundstjat. Folk med/utan hund ser ner på små hundar. De är ingen hund för dom, det är en accessoar, en råtta, eller vad är det alla säger? Skulle vara enormt kul att köpa en stor hund och se om människor beter sig likadant när man kommer gående med den! Skillnaden är nog enorm.. Inget mer gå nära med sina luspudlar, inget mer morrande, inget mer skrattande om att de är katter. Nej fy fan vad kul det skulle vara.
Ge mig en Dogo Argentino eller en Perra de Presa Canario, nu på en gång!

Hahaha jag måste se på Wipeout som börjar på femman 8:e Mars hahahaha!! Kommer kissa ner mig hahahah :D

Men nu går jag och lägger mig. Imorgon blir det inte mycket till uppdatering, jobbar från ett till åtta. Usch vad sugen jag blev på chips nu, gud vad gott... Puss på er
#1 - - ..:Sarah:..:

haha jaa med!!

gräsliga..

#2 - - JosefinEmilie:

Haha okej ;)

Jag bodde i partille innan jag flyttade hemifrån. Nu bor jag mer centralt i gbg, var lite trött på att "bo på landet mitt i stan" om man säger så ;) Men det hade väl sin charm det med!

#3 - - Sandra:

Tycker det finns konstiga folk till allt spelar nog ingen roll om man har en stor eller liten ras.

Var en gubbe häromdagen som kommenterade ..

- åh , är det inte en liten chihuahua?

Och hon är faktiskt en Leonberger. Som tur så tycker inte min hund om karlar , så hon skällde ut honom istället :P Så som sagt finns det människor till allt.

#4 - - Foki:

Men du borde prova med vaniljkräm! ^^ De e supergott!



Förstår att du tycker de är jobbigt. Själv så älskar jag små hundar! :p



Kram!

#5 - - Giulia:

Sv: Nej eller huur!! Jag kunde inte heller sluta störa mig på hennes läppar, yberfejk!! Fyfy!



Nej jag har inte läst de än :( jättehemskt eftersom att alla säger att de är så himla bra! Men från och med igår satte jag igång, jag hoppas bara att jag kommer ha tid det är så mycket i skolan just nu. Fastnar man? Läste du dem på svenska eller engelska?



Kram,

Giulia

#6 - - San:

Håller med, fattar inte folk att man inte ska morra o skälla på främmande hundar, har också varit med om det några ggr, puckon... Det programmet ska jag också se, verkar skitkul!! hahaha :)

Till top