Mitt privata område..

Gnälligt / Permalink / 6
Stod i kön på ICA idag och bakom stod en kärring, gammal som gatan. Känner hur hon kommer närmare och närmare, tillslut står hon precis bakom, så nära att jag känner hennes äckliga andedräkt. Glor som fan gör hon också med sina små flaskbottnar till glasögon. FAN SPACE, du kliver in i min personliga zon och vart ska man ta vägen?!
Man kan ju inte gå på den framför direkt. Man skulle spy ur sig någon kommentar men klart man aldrig gör det, man står där snällt och hoppas att det snart ska vara ens egen tur att komma fram till kassan och betala och slippa den gåpåiga människan bakom.
Men vem vill stå på en människa de inte känner? I don't get it..

Klarar knappt av att älsk står nära som ett klistermärke på en många gånger och då verkligen inte okända människor!
Nu ska jag äta Cookie Dough. PÖSSS
#1 - - nadja:

hihi vsg :) antar att du tar betalt?

#2 - - Madde:

Förstår vad du menar.. va med om precis samma sak idag på stan. Det va nästan så jag ville fråga om han bakom ville betala åt mig eftersom han stod där jag egentligen ska stå när jag ska betala. Sjukt irriterande...

#3 - - Lovisa:

Svar: Jo, jag har också hört det. Jag dricker nästan aldrig något annat än vatten och te men ibland är det ju gott med juice.

#4 - - Anonym:

aa :)

#5 - - Emmie:

Yeap, fast det var bara tills imorgon, och vi har inte öppet så länge här :P Ja verkligen!

#6 - - Anna:

Jag känner igen det alltför väl. Jag klarar verkligen inte av när folk står för nära en, speciellt inte folk jag inte känner. Klarar ju knappt av att Älsklingen kommer när mig vissa gånger heller så.

Till top