Nätt och jämt vaken

Vardag / Permalink / 3
Blev lite sent igår :P och måste till systemet och Lindex innan jobbet. Ångrade mig totalt med en kjol och knästrumpor som jag handlade i förrgår. Ångrade mig redan i butiken, men varför går man inte och hänger tillbaka skiten? Ja fråga mig inte. Aldrig påstått att jag är smart direkt :P kolla i en ordbok och slå upp Sara så hittar ni en bild på mig garanterat.
Prata först och tänk efter sen, det är mitt motto. Ni anar inte vilka kråkor som flyger ur truten på mig ibland. Skäms över mig själv många gånger hahahaha :D

Utgång ikväll. Vet inte hur jag ska ta mig dit :P vet inte när jag kommer dit, vet inte vad jag ska ha på mig. Tummen upp för en välplanerad lördag, verkligen. Det blir nog bra tillslut Emma älsklingen är ju med och då slutar det alltid bra. Har Emma abstinens nu, min gosiga gumma. Är så enormt glad att hon finns i mitt liv nu och alla nya bekanta jag träffat genom henne :) Sandra, Lisa, Jennie, Sanna, Camilla mfl, miiieee. I´ve got my life back..

Visst är det jobbigt när man äter frukost och så får man hicka mitt upp i alltihopa? Känns som att det man ätit ska komma upp igen för det hinner ju inte ner i magen direkt. Och har man hickat en gång på morgonen så håller det på hela jäkla dagen sen. Fuck.. "Hej, kalla mig hickan".

Fick mail från Proactive sverige också. Visste ni att de har nöjdkundgaranti? Inte nöjd så får du pengarna tillbaka med andra ord. Grejt säger jag. Och de Proactive som säljs i USA går inte att få tag på här i sverige just för att det klassas som ett läkemedel!

Ni får stå ut med en gammal bild. Orkar inte dra fram kameran och ta en ny :P haha och jag lovar imorgon får ni se bilder på kvällen. Den lilla struttkameran ska få följa med. Den jag hade innan Systemisen kom in i mitt liv. Vågar inte ta med mig älskade Canon ut. Han är för ömtålig och dyr för det haha!

Har skapat en ny bildlänk till Michelle också :D syster till XoxoNicole som är Veckans blogg, så gå in och besök henne och hennes supersöta vavva Tigger :)
#1 - - Michelle:

Åh tack! :D

#2 - - s:

okej.ja för bebisen va ju så liten.

fin bild!



va ska du göra på alla hjärtans dag?kram

#3 - - Molly:

Åhh :) Jag vill också! Men jag tänkte gå ner och se om jag har sån tur som förra gången och få ett skadat exemplar.. bara jag får läsa mer snart !

Till top