Pepsodent White Now

Candis / Permalink / 9
Köpte nya Pepsodent idag efter att ha läst lite här och var om att den faktiskt gör tänderna vitare redan efter första borstningen. Japp upp till bevis. Någon som provat den med positivt resultat??

Produktbeskrivning:Nya Pepsodent White Now innehåller blue foam som ger en omedelbar effekt: dina tänder ser vitare ut efter endast en borstning. Forumulan har även en progressiv whitening effekt som byggs upp över tiden.
#1 - - Mills:

sv: varsågod ;D;D



hur mår du då

#2 - - Emma Damm:

okej :-) Jag har letat efter det där men hittar det inte. Vet du under vilken kategori det ligger? Kramar

#3 - - Junitjej:

Jag har testat den och den funkade inte.

#4 - - Pernilla:

Sv; Aw tack så mkt=)

Nej han är ingen Pb utan en amstaff.



Har faktiskt testat den tandkrämen och jag märkte ingen som helst skillnad. Det enda som ändrade färg var handfatet som blev helt blått haha

#5 - - Anonym:

Jag trode den verkligen funkade men icke x.x

Besviken :( Jag trodde att mina tänder hade blivit vitare men inbillade mig haha..





Ohhhhh vad gullig du är som har skrivit min blogg som 'veckans blogg'! :') jätte glad när jag tittade in och såg de, hihi. Tack :)

#6 - - Zatu*:

På mig fungerade detta och jag har över halva tuben kvar.. har även sedan jag va liten haft en mindre missfärgning på min framtand och denna är nu helt borta.. konstigt ändå att det kan variera så som d gör att det inte funkar alls på andra men jag e nöjd o kommer fortsätta använda den =)

#7 - - Zatu*:

Mycket möjligt men jag e sjukt nöjd =) skriv gärna sen hur det funkade för dig efter ett tag. Annars då allt bra? Funkar det bra på nya jobbet? Hade vart kul o styra upp nåt nångång då vi båda bor i Gbg och ändå skriver ti varann då o då, hade vart kul =)

Kramis

#8 - - Alisa -[Amor Vincit Omnia]-:

Hehe alla hr börjat inhandla den:)

jag tycker att den är SKIIIT BRA!

#9 - - Anna:

För mig funkade den jättebra :)

Till top