Proactive Solution

Candis / Permalink / 5
Kan inte låta bli att undra om detta är bra. Har dock hört att det som säljs på Tv-Shop är bluff men att det finns ett i USA med samma namn som verkligen fungerar.

Fick reda på att den som säljs i USA innehåller för många aktiva substanser så den räknas som ett läkemedel här i Sverige. Den som finns att köpa via svenska hemsidan är den som säljs från Tv-Shop!

Är det någon som har provat Proactive med positivt resultat?


Renewing Cleanser, 129 ;-

Denna milda, oljefria tvättcreme rengör din hy skonsamt medan små exfolierande korn avlägsnar döda hudceller så att porerna inte blockeras. Salicylsyra tränger ner djupt i porerna och tar bort befintliga orenheter så att finnarna bleknar bort. Med kontinuerligt bruk förblir de borta.

Revitalising Toner, 99 ;-

Vår milda toner hjälper till att jämna ut hyn och avlägsnar gamla, döda hudceller för att istället lyfta fram fräsch och strålande hy därunder. Den återupplivande tonern tar bort överflödig olja och mjukgör din hy med naturliga växtextrakt.

Repairing Day Lotion, 199;-

Särskilt framtagen för att hålla hyn i skick under hela dagen. Denna lätta, smidiga lotion kan tryggt användas till hela ansiktet. Salicylsyra tränger in genom porerna, rengör på djupet och förhindrar nya pormaskar från att bildas.

Repairing Night Lotion, 199 ;-

Vår milda nattlotion är framställd med salicylsyra för att rengöra porer och bekämpa finnar medan du sover. Den innehåller också retinol som ger en jämn hudton och minskar porernas storlek. Denna lätta, pH-balanserade kräm innehåller även vitamin D och E som lindrar skador av fria radikaler orsakade av för mycket solande.

#1 - - stephy:

haha okej folk är roliga! så länge dom läser så är det ju bra! :)

nej inte på pappret, jag är utbildad frisör men jobbar med smink och så med :) lite fotograferingar, baler, bröllop och sånt :)

#2 - - Pernilla:

Det är tydligen inte riktigt samma formula i den amerikanska modellen.

Du kan läsa om det här:

http://pret-ty.se/2/index.php?topic=39804.0

#3 - - miahmariah:

Jag har inte provat produkterna. Men jag har faktist hört att det där ska vara bra.



Ha en skön torsdag.

#4 - - Pauline:

hej,, några produkter som är riktigt bra är mary kays produkter.



Jag har dem och kommer aldrig att byta,, hade massor av pormaskar å finnar innan men efter att ha provat marykay ett tag så försvann alla pormaskar å finnar, och jag har fått en finare hy, riktigt bra produkter å man ser recultat snabbt.

#5 - - Emmelie:

jag har provat proactive-serien för ett tag sen. har fortfarande kvar lite som jag använder. jag gillade de jättemkt då jag hade "problemhud" med finnar och så. min hy har blivit mycket mycket bättre! :D

Till top