Sega fanskap..

Gnälligt / Permalink / 3
Suttit och rivit mitt hår över att blogg.se varit så himla segt. Inte orkar uppdatera här heller. Är trött, ont i knäna och inte på tipptopp humör. Men vem orkar vara glad varje dag?!

Vill inte ha kvar mitt mörka hår heller, men en avfärgning skulle döda mitt långa hår. Blir ju som tuggummi tillslut. Fasiken :((((

Nej orka det här, älsk spelar och mitt humör ät BOTTEEEN och så jobba imorgon. Så nu går griniga snorunge Sara och lägger sig. Spark i arslet!
#1 - - Anonym:

tjhoo, jättefint blev det! Men du kan ta bort bilden som är i sidan där bloggar jag läser är och så. Föresten hur får jag dit dom där plupparna där det står blogglovin 2 prenumeraneter och bloggtoppen? Tack för all hjälp!

#2 - - Alisa -[Amor Vincit Omnia]-:

Sv: Nej men jag håller med dig helt till 100% om det. Ingen ska slåss varken tjej eller kille. Ingen ger någon av de rätten. Hade ingen aning om atat Rihanna gjort något sådant!

#3 - - sanna:

Haha det är riktigt frustrerande att vara på det där humöret. enda rätta för sig själv och för dom i närheten är att ta ett långt bad eller bädda ner sig i sängen =)

Till top