Skandinaviska Slingor?!

Candis / Permalink / 6
Vad fan är det?! Skandinaviska slingor?! Garniers nya reklam för schampoo och balsam förvirrar...
Skandinaviskt hår går jag med på men skandinaviska slingor? Hahaha.
#1 - - Tilda:

ja, alla har ju olika uppfattningar om alla människor, även om Isabella. Jag vet lika många som inte gillar henne som gillar henne.



Måste bara säga att du har verkligen en fin blogg! :)

#2 - - Michelle:

Hoppas denna fungerar nu. Jag la upp den på min blogg men har inte lagt in någon kod att spara så du får den här istället, bildlänken alltså.



http://michellebeit.blogg.se/images/2009/jagominchihuahua28337257.jpg



:) Kul att du gillar bloggen :D

#3 - - sanna:

Hej!

Skulle du vilja hjälpa mig med desgin?

Försöker själv men får aldrig till de så bra..

#4 - - A M A N D A - F A L K:

skadinaviskt hår - färglöst (råttfärgat)

skandinaviska slingor är blonda för att få liv i håret :) så sa mamma eftersom hon har skandnaviskt hår med skandnaviska slingor :O haha

Ha en fortsatt bra dag!

#5 - - Pallan:

jo så är det ju. har ju varit på hudvårdsparty när jag först fick nys om de här produkterna,, men sen har man ju kontakten med hudvårdskonsulten hela tin så det är ju bara att beställa, mer när det tar slut.

ja det jag använder varje dag är Mary kays timewise: 3-in-1 cleanser för att rengöra ansiktet, agefighting moisturiser, för att mjuka up och förebygga ålderstäcken,, man ska ju tydligen börja med det tidigt.=) sen på senare tid har jag även använt microdermabrasion en sorts scrub åsså en mjukgörande "kräm" som man ska använda två gånger i veckan bara. de kostar ju lite men de räcker typ i över ett halvår också. för man ska bara använda pyttelite av produkterna, å jag har prövat så jag vet att de räcker länge. för mig har de räckt ännu längre.

#6 - - mickan:

Hahaha omg! Det har jag inte sett än.

Till top