Sliter snart ut mig..

Vardag / Permalink / 3
Varför ska människor gå in i en butik 2 min i åtta?? Känns som att de gör det bara för att jäklas med en. Har ont i lederna bakom knäna. Blir så när man går i dåliga skor 7 timmar 6 dagar i rad haha men nu är det bara två dagar kvar sen är jag ledig två. Blev tillfrågad om jag kunde jobba på Guldfynd på måndag men orkar verkligen inte. Vill inte slita ut mig helt även fast jobbet lockar.

Sitter och mumsar i mig lite Ben & Jerrys Bohemian Raspberry nu och fundrar lite på en design jag håller på med. Hade varit skönt och bli klar ikväll men vet inte om jag orkar det.

Älsklingen skulle kommit hem idag men kommer imorgon istället. Ingen skulle åka hemmåt mot göteborg så han fick lov att stanna. Vill ju ha hem min björn nu. Kunde inte alls sova inatt, bara vände och vred på mig och kollade på klockan. Hemskt att man inte kan sova bra ensam.

Men nu ska jag pilla lite på den där designen så den blir klar någongång :) Pusss

827 besökare idag!

#1 - - Laila:

Men hallå ! Det där såg ju inte ett dugg gott ut S

Jag har haft Martis i drygt 1½ år och han blir 13 i vår. Jag skulle inte ha någon häst men så såg jag honom och var tvungen att köpa honom, precis så enkelt var det. Och jag har inte ångrat mig en endaste sekund. Han är hela familjens bebis och vi rider honom allihop :-)

Vad fan är bloglovin, jag har noll koll !

#2 - - Fredrik *Frisören:

mmm sjukt gott

#3 - - ☆ m a l i n .:

Ohhhh jag dreglar... inte sett den smaken, men så fort jag hittar den ska den testas!!! :)

Till top