Söndag söndag

Vardag / Permalink / 5
Vaknade av en mardröm inatt, hemsk sådan. Lutade mig över älsk för att ta kontrollen till tv:n, han börjar röra på sig och sätter sig upp och börja tafsa mig på boobsen haha jag frågar om han är vaken?! "Ja jag är vaken, kom och ligg här hos mig, kom hit älskling, vill att du ska ligga här hos mig" Haha blev fan rädd för honom. Så jag låg på hans arm och han kliade mig på ryggen som att han var vaken men han sov som en stock :D hahaha. Frågade imorse om han kom ihåg något. "Ehh nej?!" Älsk är verkligen freaky ibland.

Älsk har precis gått och tränat och jag städar lägenheten :) det behövs verkligen. Täcken och kuddar är på vädring och musiken strömmar ur högtalarna. NAAAJS! Måste dammsuga balkongen idag för det ligger fortfarande hur mycket glas som helst där ute. Vad hittar ni på idag??
#1 - - Foki:

tackar :)



haha, min kille brukar också vara i sömnen :D lite creepy ;D

#2 - - Linn:

Sv; Ellerhur!

Om det inte vore för att jag har pojkvän här, o om jag hade massa pengar undansparade hada jag dragit på min 18års dag :D



jag vet så himla många som bor där o säger att det är en dröm, o att det finns SÅ mycket pengar att tjäna. Frestelse!

#3 - - Anonym:

Måste bara säga att du har en otroligt fin blogg! :)

#4 - - Anna:

haha, min älskling brukar fråga om jag vill ha kaffe, fast han sover ;) eller så brukar han skrika att jag ska gömma mig, för att någon kommer och tar mig ;)

#5 - - Emmie:

haha, killar ibland alltså ;)

Till top