Tänker människor överhuvudtaget?

Gnälligt / Permalink / 3
Förlåt men nu MÅSTE jag spy galla över mänskligheten.

Kom iallafall ut med vovvarna och kom ner till vägen vid huset. Såg att en kärring med hund gick på ena sidan och jag gick då över på den andra, just för att jag verkligen inte orkade med hundarna för de blir så jobbiga och två stycken som trissar varandra är inte kul.
Hann promenera en liten bit då Zamme satte sig och bajsade. Väntade lite och såg i ögonvrån att kärringjäveln bytt vägsida och gick nu på min. Varför, fråga mig inte. Så där står jag, med två tokiga, gnällande hundar och ska samtidigt försöka ta upp ostkrokbajset efter Zamme. Och tamejfan så stannar tanten precis bredvid också, bara för att hennes hund ville hälsa på mina.
Blev så förbannad och glodde ilsket på henne samtidigt som jag rev åt mig mina hundar och gick över på andra sidan.

MÅSTE DU GÅ PÅ MIN SIDA OCH SAMTIDIGT STANNA MED DIN LUSPUDEL NÄR DU SER ATT JAG HAR TVÅ STYCKEN OCH SAMTIDIGT SKA TA UPP SKIT?! Fuck off idiot.... Jag har ingenting emot att andra hundar får hälsa på mina, men inte på kvällen, i minusgrader, när jag ska plocka upp skit!!!!

Förlåt :P fick bara lov, är så förbannad haha!
#1 - - Michelle:

lol de va roligt :D förstår dig samtidigt!

#2 - - Michelle:

Sv: Jag får väl kolla upp lite resor dit då :D Vet du vad hotellet hette? Såg så himla fint ut. Den ska du se den va skit rolig :D

#3 - - B:

Kanske hon kommer från en liten by där tom hundarna hälsar på varandra.

Till top