Tisdagkväll i Partille

Vardag / Permalink / 1
När kreativiteten flödar så blir det överflöd hahaha. Har gjort 3 bloggdesigner nu ikväll och alla är klara, känns så bra och alla verkar nöjda och det är de som är meningen :) har dock inte lagt in dom så ni får iaf se en eller två imorgon.

Jobbat hela dagen, eller ja tio till fem sen var de så lite folk så jag gick hem hehe. Kände mig bara överflödig. Imorgon blir det work work igen från klockan tolv till åtta. Uscha kommer ha så ont i fötterna hehe men man är ju så dum och vill gå i snygga dojjor = skylla sig själv.

Hittade det söta diademet på Ginatricot.
Den med en rosett. Men det tråkiga är att den var svart och fanns bara i svart, helloo kommer ju inte synas i skallen på en :( gräddvit tack. Hmm man kanske ska gå förbi Panduro och pilla ihop ett själv?!

Älsk var och tränade idag
för första gången på några månader hehe tycker han är enormt duktig. Vill också träna, men avskyr alla spännisar och snorungar på gymmet som står och försöker flexa senorna. UÄCK. Får väl ladda ner någon träningsvideo eller dylikt och köra gympapass här hemma haha, bättre än ingenting iaf!

Nej nu är det väl dags för sommaren att kika fram väl?!

Detta är inte mina naglar. FÄÄÄJK! Hehe men gillar dom ändå och hållbara är dom, flikar sig inget alls. Perfa ;)
#1 - - sanna:

De förstås, men de känns lite bra iallefall :)



Till top