- T i s d a g -

Vardag / Permalink / 5
Har varit enormt tråkig idag eller vad säger ni?
Det blåser och regnar som fasiken ute, har ingen lust att gå ut med vovvarna själv sen. Kommer blåsa bort och bli dyngsur.
För en gångs skull tvättar jag också INNAN hela tvättkorgen svämmar över. Känner mig riktigt duktig. Även separerat strumpor från underkläder pga hundhåren. Not so nice, behöver kanske inte säga mer?! Haha.

Älsk började jobba idag igen efter att ha varit ledig sen innan Jul. Han vill inget annat än och börja på det nya jobbet och det kan jag verkligen förstå. Han ringde här och beklagade sig hihi han ville inte alls jobba. Snutten min..

Tredje boken i Twilight serien är snart slut. Försöker att inte läsa men de är svårt. Har aldrig tagit så lång tid för mig att läsa en bok haha men nästa kommer inte ut förrän i Mars(på svenska) och jag vill inte att den ska ta slut. Men lär nog ta och låna fyran av Emma för det går inte att stå emot länge till. Kommer kännas skumt att ha läst alla på svenska och så helt plötsligt en på engelska men men skitsamma hihi. I WANNA READ IT..

Whisky mår bättre idag också. Han verkar inte ha ont och äter och dricker som han ska.

Pillat lite på min design idag och är inte klar än. Sitter och funderar vad man kan göra mer på Alisas design. Vart tog kreativiteten vägen egentligen?!
#1 - - Linda:

Twilight var ju verkligen ASbra!

#2 - - Linda:

Funderade faktiskt på det =P böcker brukar ju alltid vara bättre än filmer, får la ta och investera i dom =)

#3 - - Linda:

okidoki =) bra tips då.. trodde faktiskt det skulle vara lite mer kärlek i filmen, men blev ändå inte besviken, det var väldigt udda och intensiv kärlek på något sätt, hjärtat slog ju iallafall lite extra =)

#4 - - Malin:

Okej sedär man lr sig något nytt varje dag =) Tack! Haft ett bra nyår och dagar efter? Kram

#5 - - Emma:

hihi! Fredag kan jag träffas vid fem-sex nere på stan..:) Sandra stänger o sen tänkte vi åka hem te henne o käka pizza o se Lets dance, sen lördag kan vi väl ses hos mig vid sju?=) Ooooh jag längtar! Katarina(en tjej som bodde med mig förut) är oxå på, kanske Jennie oså! TJEJKVÄLL!! Vad vi ska prata EDWARD!! Lr Robert..hihi! Vad som;) Same shit..hihi! Saknar dig!<3

Till top