Är det verkligen en förkylning?

Vardag / Permalink / 6
Börjar nästan tro att jag är allergisk mot hundarna :*(((( mår inte dåligt någonstans, ingen feber, men har enorm hösnuva och nyser hela tiden och så ont i höger öga när jag vrider det åt nåt håll. Det skulle INTE förvåna mig om det var allergi, så dålig genomströmning av luft i en lägenhet har jag aldrig varit med om.
De har tätat sönder fönstrena så INGEN luft kommer igenom förutom när det blåser storm.
Hade fönstret öppet i sovrummet och blev faktiskt bättre i snuvan. Hundarna får ju inte vara där inne.
Nej jag vet inte faktiskt. Men det skulle vara så typiskt att dom man älskar mest av allt gör att mamma blir sjuk :((

Ska hoppa in i duschen nu sen gå lös med dammsugare och dammtrasa. Försöka få bort endel iaf och så öppna fönster på vädring. Kan ju hoppas att det är förkylning men då mår man väl dåligt?! Gör man inte?!
Har ju inte träffat mycket folk alls nu på sistone. Varit ledig sen i torsdags och sen bara träffat Emma och Sandra i helgen. Men iofs Sandra var ju sjuk nu också?! Hmmm mysko sånt där..
#1 - - SHORTY:

Sv; hihi tack! aww ni får bestämma något och du för göra först, sen kan hon göra när hon ser att det inte är nåt farligt ;P hihi kram på dig, ha en fin dag*

#2 - - NIKI:

har du gjort din design själv ?

#3 - - Anna:

Vilken fin blogg du har! Jättefina bilder / foton också! =)

#4 - - Pauline:

ja det är väl ett drömyrke eftersom man kan leva på att skapa konst =) och så mycke olika stilar å motiv. man blir ju väldigt mångsidig inom konsten eftersom man "måste" kunna rita allt i princip. Sen har jag reumatism å jag känner att det är ett yrke som jag kan anpassa jobbet väldigt mycke, till hur jag mår. men jag tränar hela tiden nu för att hålla kroppen igång så att jag ska orka med allt. jag tränade som en tok för två å ett halft år sen å då bröt sjukdomen ut och jag blev alldeles orörlig och var tvungen att ha hjälp å klä på mig kläder å så.Då mådde man ju inte så jättebra men efter ett å och ett halft år av ständiga läkarbesök å byte av mediciner så fick jag till sist en medicin, som började värka, så då kom livsgnistan tillbaka. Nu tränar jag skonsammare å mer för att förebygga att jag ska bli stel. klart man har ont av å till fortfarande men det känns ju iallfall inte lika meningslöst som förut.



åsså får man ju träffa en massa männisskor inom yrket och se deras nöjda ansikten, förhoppningsvis.=) Det är ju även en rolig utmaning och ens verk blir ju sedd av många dessutom är ju det rätt omväxlande även om man inte kan tro det, men eftersom man har så stort konstintresse å motiven är så olika. klart det skulle ju inte va kul å göra samma motiv en hel dag =)



jag ska väl själv ha en tatuering nån gång men, jag vill rita den själv, å just nu ritar jag ju en massa åt andra, så under tiden funderar jag ut va jag själv vill ha och som jag inte skulle bli less på ,, sen lider man ju av av väldigt svår beslutsångest =) man ritar ju å målar mycket men jag vill ju ha något speciellt som passar på min kropp å som jag känner att jag kan ha för restena av mitt liv.



oj det blev mycke sorry =)

#5 - - Maria:

Så där konstig var jag på nyår för 2 år sedan och då hade jag influensan några dagar innan och var frisk i övrigt, folk sa till mig att det kunde vara en mildare ögoninflammation(utöver förkylningen) som jag fått, och jag hade rätt, för några veckor senare blev gubben EXAKT likadan, men han fick full ögoninflammation, så han gick med sina glasögon, påhängssolglas och ett par vanliga solglasögon(mitt i vintern!) för att snöfärgen(eller allt ljus överhuvudtaget) stack så i ögonen på honom... Svårt att säga vad du drabbats av, men jag tippar på en ögoninflammation iaf, av mildare sort... KRYA PÅ DIG!!!

#6 - - sanna:

Jo då kan de ju vara allergi, kan ju alltid besöka herr doktor och ta prover. Men förkylning kan komma och gå lite och mycket. Har haft ont i halsen till och från nu i tre veckor.

Men för att vara på säkra sida så besök doktor. Behöver du inte vara orolig i onödan...

Jobbigt om de sitter i hela tiden..

Till top