En lugnare Sara

Vardag / Permalink / 1
Pratade med chefen när jag kom till jobbet idag. Förklarade hur jag kände och att jag var orolig. Kan meddela att jag är mycket lugnare nu. Både jag och den nya kommer att få arbeta minst 50 % och det är verkligen bra. Jag skulle ha jobbat tre dagar nästa vecka men är nu uppe i fem tack vare en kollega som inte kunde jobba då.
Känner mig verkligen lugnare, underbart. Fick reda på att min chef känner min farmors bror också hihi han har varit präst där hon kommer ifrån. Världen är verkligen liten, förra veckan var de ju älsk och min jobbarkompis som hade tävlat och tränat ihop med människor. Knasigt.

Ska ju ringa ams varje vecka mahaaa men de har han ändrat nu som jag pratade med. MAHAAA, in your face han där nere på ams. Känns bra. Han tipsade mig om en Butikschefs-utbildning som man kan läsa på distans i Kungälv också, tåls att funderas på. Och då kan man även öppna t ex nattklubb mm. Lät riktigt intressant. Ska läsa vidare om det definitivt!

Känner mig verkligen gladare idag :D det kanske märks hihi. Ledig imorgon också, skönt. Hoppas på någorlunda fint väder också!

Pappa skickade en bild från skoter turen i Borlänge. Ser det inte mysigt ut?
#1 - - Ulrica:

Åhhh vilken härlig bild. Längtar så efter riktig vinter.

Till top