Godnatt..

Vardag / Permalink / 3
Blåser som fasiken ute. Hela lägenheten är iskall för luft pyser in i fönstren. Bra jobbat Akelius, hade de inte varit smartare och bytt ut alla fönster, som suttit där sen ni byggde skiten, istället för att bygga onödiga balkonger som man ändå inte vågar gå ut på för man bor så högt upp?? Bra prioritering där!!

Imorgon får jag äntligen träffa Sandra och Emma igen. Ska bli så otroligt skönt. Avskyr att sitta hemma och är verkligen glad de har kommit in i mitt liv. Och på lördag så ska jag hem till Emma och ha lite filmkväll med Emma och några andra tjejjor. Kameran får naturligtvis följa med :D

Nej nu ska jag sova. Försöka iaf. Blir nog Scrubs i några timmar innan sömnen tar över. Tur att älsk finns här iaf. Han som bara har två dagar kvar på jobbet ;) sen så blir det annat.

Var längesen en sån min prydde mitt ansikte kan jag säga!! Känner mig bitter..
#1 - - K:

ojdå. men vilken vpnging bor du på?

#2 - - k:

då förstår jag, had inte jag heller vågat gå ut på balkongen :S

#3 - - Emma:

Ooooh Glad att du kommit in i mitt liv med stumpan!! Nu har jag läst ut boken, lyssnar på Rob! Han är lovely! Kär o galensjunger hihi! Ser fram emot imorn, hoppas jag är frisk!! Jag har inget vin hemma, ska vi ha det? Själv nöjer jag mig iofs med cola..hihi! SMSA mig om du vill ha vin så får jag försöka hinna te systemet..:)

puuuuuuuusss

Till top