Här slår polisen till mot knarkodlingen

Media / Permalink / 5
MEN VAD FAN DE ÄR JU I VÅRAT HUS.. HAHAHAHA! Nu vill jag verkligen inte bo här mer, fy fan.. Undra vilken våning det var på?!

Det var vid 23-tiden på måndagskvällen som polisen larmades till Oluff Nilsons väg i Partille där en person uppgav att han blivit misshandlad. När polisen kom till platsen kunde denne peka ut en lägenhet där den misstänkta gärningsmannen befann sig.
Men synen som mötte polisen var chockerande - patrullen klev rakt in i en cannabisodling.
- Vi går rakt in ett växthus, arrangerat för att odla cannabis. Arrangemanget hade gjorts för att få en drivhuseffekt, säger Stefan Gustafsson.

Källa: Expressen


Polisen bär ut cannabisplantorna från "växthuset" i lägenheten. Foto: Björn Andersson

#1 - - Anna:

Men gudars, förstår att du skulle vilja flytta. :/

#2 - - Marra:

Ojj vad plantor! Men nu åkte den personen dit ju så nu blir det lungt för dej igen :)

#3 - - Molly:

Ah, verkligen. Hos oss är det nån som går ner i källaren och röker :P Haha, det är också lite sjukt! Visst, jag röker själv.. Men jag har respekt för andra människor och röker inte inomhus.. Som sagt, det finns folk till allt :/

#4 - - Sofia:

Det där låter som något som LÄTT skulle kunna hända i huset vi bor i.

Usch, det känns som om man bor i Piteås ghetto!

#5 - - Janina - Modellen som skiter i alla måsten:

haha det känns som att det kan ha varit ordentliga fester i ditt hus :P



Svar: Ja vist är det störande att man får säga vad man vill om en smal person, men så fort man säger något ens i närheten av "pikande" om någon tjock så blir det ett jävla liv direkt. I julas då jag var på krogen kom det bla fram en full brud & stod & pikade mig för att jag var smal & hade små boobs i säkert fem minuter i baren. Tillslut sa jag helt enkelt: "Vilken tur att du är så perfekt & har lite extra fett över till mig då!" Då var det inte lika roligt för henne längre ;P

Till top