Hissar & Dissar

Candis / Permalink / 4
- Thailand. Som sverige fast varmare!! Du kliver utanför hotelldörren och ser svenskar överallt :P hur kul är det? Och nu är det såklart inte HELA Thailand men stora delar av det. Thailand = nya Kanarieöarna. Hur längesen var de inte man hörde om någon som skulle dit??
Jag tycker iaf det är roligare att åka utomlands där det inte finns så många svenskar. Men det är min åsikt såklart.

- Lampor där man inte kan sätta i lampan. Hur kan man vara så dum och konstruera nåt så puckat? En så liten lampa så man inte kan lirka i lampan?! Mysko..

- Översittare. Människor som tror att de är bättre än en själv på allt. Spelar ingen roll vad man säger, deras krämpor är värre. Även om man skulle få benet amputerat så är deras förkylning värre. Undrar hur deras tankar rullar runt i skallen på dom egentligen.



♥ Tulpaner. Enkla men så fina, kommer i många olika färger och gör sig bra på bild.

Nya vänner. Det kommer i en period i livet då många vänner går åt olika håll och man står ensam kvar. Den perioden är nu över för min del. Att träffa nya underbara människor är obetalbart.

♥ Twilight. Är en av många miljoner fans och längtar enormt tills fjärde boken kommer på svenska i Mars. Men frågan är om jag kommer kunna hålla mig så länge från att köpa den. Tror inte det. Lär nog lägga en beställning på den :) tack och lov så finns det en underbar person i min närhet som är lika tokig i Twilight som jag är, om än kanske ännu galnare.

♥ Brämhults juicer. Nya kärleken. Inget tillsatt socker, bara ren juice. Älskar det sura, när det inte tillsatt socker bara för att göra sockermonstret nöjt hehe.
#1 - - frida:

sv: okej! :) jag har bara sett filmen och lite avsnitt, men inte många :P

#2 - - anna n:

absolut... att det är dina åsikter. jag håller inte med om thailand. om du hade varit där så hade du förstått att det inte "är som sverige, fast varmare". så är det verkligen inte! det är en heelt annan kultur, människor har en annan mentalitet. De är så vänliga, så öppna. Stränderna och havet är bland det bästa jag upplevt, dykningen är underbar, maten är helt fantastisk. Visst finns det överturistade ställen, men det är bara att hålla sig ifrån dom ställena. phuket, koh samui(chaweng), koh lanta. åk istället till koh tao, koh lipe, koh samet, kao lak m.m. var inte så snabb å döm ett ställe du inte varit på, ge det en chans. så sara. åk dit en gång, du kommer inte att ångra dig! lycka till på intervjun imorgon! Kram/ Anna

#3 - - Molly:

Kan faktiskt hålla med dig om allt det där :)

Blir du arg om jag snor idén? xD

#4 - - Molly:

Haha, har suttit och läst igenom alla dina hissar och dissar och jag tycker du är störtskön! Haha, har inte skrattat såhär på länge (mest till dissarna då).



Du är cool som fasen! :)

Till top