I'm Alive

Vardag / Permalink / 3
Inte mycket till uppdatering här men så kan det vara ibland.
Jobbade halv ett till halv fyra idag, skönt pass. Bara över deras lunch. Sen gick jag en runda till MUS och köpte hem en nya skugga och ett läppglans (får visa bild sen). Mötte älsklingen på ICA och vi handlade lite gottis som vi nu har slängt ihop till en potatisgratäng och så lite kassler och bea-sås. Är så hungrig.
Köpte lite frysta bär till smoothies också, äntligen har hallon-mango kommit till vårat ICA :) ska bli spännande att prova den imorgon.

En tjej jag jobbar med på Eurosko har tränat och tävlat i judo, precis som älsk och hon visste om älsks kompisar och har varit med i Landslaget med dom. Så himla fränt :D så älsklingen står och pratar nu med sin gamla tränare för IK Södra, Ann heter hon :)) Tänk att de håller kontakten fortfarande efter så många år, tycker det är lite skoj.

Sen vid nio ikväll ska vi åka på bio älsk och jag. Benjamin Button, ska bli spännande!
Älsklingen min åker ju imorgon igen, upp till Grängesberg den här gången.
Önskar verkligen att jag kunde följa med, för då hade jag kunnat bo hos mamma och pappa medans han gjorde de han skulle. Men jag ska jobba hela veckan och bra är väl det så lite pengar rullar in :) och på tisdag ska jag träffa Emma och kika på svarta byxor inne i stan. Kan behövas. Avskyr byxor, de är bland de tråkigaste som finns och de sitter aldrig bra på mig :(

Ni får stå ut med lite dåliga uppdateringar just nu! Vet inte men börjar smått tappa sugen. Jobbar, kommer hem, går ut med hundarna och lägger mig och sover. My life right now. Och så har ju Emma delad vårdnad om mig haha så jag är hos henne på helgerna :D hahahhaa.
En ros till er iaf. Pussar
#1 - - * K Y S S A R:

tjena, du har verkligen en jättefin blogg. alltid kul att komma hit :P

#2 - - Emma:

yaaay!! Delad vårdnad är helt rätt beskrivning;) hihi!

Singstar med Jennie på lördag, kommer bli kanon!!=) och så klart, tisdags shopping!=)

You and me babyboo!

#3 - - Pernilla:

Benjamin Button är så bra, älskar den filmen, det är så vacker=)

Till top