Inte nattadags än

Vardag / Permalink / 2
Kom hem från Emma vid tolv efter att ha mumsat godis och kikat på Newlyweds och pratat en himla massa skit haha så skoj att vara med henne.

Sitter och kikar på lite ögonskuggor och sådant från MUS. Måste ju försöka handla lite nytt tills i helgen då vi ska ut och göra stan osäker :D och på fredag ska jag fixa mina naglar med Sandra, hos en vän till Emma. Hon hade erbjudande nu om att göra två betala för en så vi kommer få betala runt 400 kr för två st och då kostar en ca 800 kr/st. Det kan vi snacka om billigt :D
Shit, var riiiktigt längesen jag var ute nu. Spännande hehe.

Kan inte fatta vad folk tänker med när de sätter igång dansbandsskitmusik såhär sent på natten. Och nu är det inte ens i vårat hus men vi hör över till oss som om de bodde under oss?!

Nej nu ska jag faktiskt gå och lägga mig. Börjar bli lite smått trött i ögonen faktiskt. Bara krypa upp hos älsklingen och sniffan honom på halsen. Natti nattiii
#1 - - sanna ♥:

Fantastiskt fin blogg!

Svar: Jo, jag är medveten om detta, och hade det i åtanke när jag skrev det. Men jag tycker det är skillnad på svält och på att äta nyttigt - vilket hon gör. Att kalla tjocka människor äckliga; det är sjukt fel. Det håller jag med om. Men! Man får även tänka på att fetma är också en sjukdom. Det är inget försvar när det gäller vad hon har sagt. Jag tror dock att hon säger sådana saker för att få publicitet. Och vem vet - kanske är hela den här grejen ett slags pr-trick. You never know med Blondinbella.

I just denna situationen är inte Blondinbella offret, inte heller Carolina eller Katrin. Det är alla de tjejer där ute som inte trivs med sig själva och som börjar svälta. Min syster har anorexia. Det är ett helvete för mig och min familj - därför reagerar jag så starkt på det här.

Hon svälter sig själv. Hon är sjutton år. Vi vet inte hur länge till hon kommer leva, då hon inte visar positiv utvecklig. Hon lider även av schizofreni, alltså hon hör röster. Det kan låta själviskt, men det är familjen det drabbar mest. Det är vi som tvingas sitta och titta på henne när hon tvingar i sig sjukt stora portioner, det är vi som tvingas gå ut och leta efter henne när hon sticker ut och motionerar "smyg". Det är mina föräldrar som får skiten när de bryr sig, för hon fattar inte, eller så är hon för stolt, för att förstå att de vill hjälpa henne. Hon är 178 och väger 51 kilo, och det går bara neråt.

Det är inte Blondinbella som är offret, nej, det är tjejer som hon...

Så... det är väl därför jag reagerar så starkt på det här med svält.

#2 - - Nene:

fin bild!

Till top