Iskallt ute

Vardag / Permalink / 4
Riktigt ishalt och svinkallt ute. Men samtidigt väldigt skönt :) promenad på morgonen med vovvarna är rätt avslappnande ibland.
Kommer in med vovvarna och ser nu att Whisky har analkörtelinflammation igen. Han vill inte sitta ner, inte ligga och viftar inte på svansen och är alldeles röd i rumpan, precis som förra gången. Har försökt klämma lite men han skriker rakt ut när man gör det. Vill inte göra illa honom :( så imorgon blir det till att åka till vet och få hjälp. Det jobbiga med sötisen är att han blir alltid dålig eller gör illa sig på söndagar. Slår aldrig fel. ALLTID på söndagar. Ska be vet visa hur man klämmer för att tömma dom där. Rätt äckligt men de måste ju göras för han tömmer dom inte själv :( Zamme gör det men inte Whisky.
Mitt upp i alltihopa så har han hicka också hehe.

Älsk ringde videosamtal igår till mig. Han ville visa något. Och i bilden ser jag en katt. Sofias katt Sylvas. Kände ögonen tårades och det var inte långt till gråten. Lilla missen. Han har det så bra nu hemma hos Conny och Calles föräldrar, får komma och gå som han vill. Han var sig verkligen lik. Fia :*( snart ett år sedan. Kan inte fatta det..

Idag är det städning som står på schemat. Ser för j*vligt ut hemma rent ut sagt. Inte mycket Jul kvar heller. Bara ljusstakarna. Vi måste köpa nya lampor nämligen för alla från Ikea har gått sönder. Skitkul :P
#1 - - Cristel:

ja usch.. jag blir bara så ledsen! :/

#2 - - emma:

Hejhej :) gå in på min blogg och var med i min tävling! :)

#3 - - Sofie:

Ja, superkallt ute. Jag längtar till sommaren :P

#4 - - Pernilla:

Nemen stackars liten=(

Det är jättejobbigt när analsäckarna krånglar.

Har hunden mkt problem med att tömma dom och det återkommer gång på gång, så kan man operera bort dom.

Kramar*

Till top