Kenza

Gnälligt / Permalink / 6
Vad har folk emot henne egentligen? Jag förstår inte det? Läser hennes blogg dagligen och jag tycker inte hon är speciell, bara en vanlig tjej. Provocerar inte fram läsare som andra stora bloggare gör. Hon är bara som oss alla andra, skriver om saker hon gillar och vad hon gör om dagarna.

Och så sitter jag nu och läser på hennes blogg:
"När hon skulle gå in på toaletten så gick 2 okända tjejer med henne in och låste dörren. Den ena tog stryptag på henne och de började skrika på henne att hon är "Kenzas kompis" och att de känner igen henne från min blogg. Sedan började de skrika saker om mig till henne. Hon kommer inte ihåg allt de skrek, men det framstod tydligt att de inte tyckte om mig. Hon lyckades komma därifrån och sedan när hon och hennes kompisar tittade efter tjejerna så hade de redan lämnat klubben. Som tur är så är min vän en riktig liten tuffing så hon blev inte det minsta skraj, jag är mer upprörd än vad hon är..."

Vad fan är det för fel på er?! På vuxna jävla människor?! Börjar nästan tro att det är Sverige som är sjukt?! Varför gör man så?! Vad har man för anledning?!
Eller när hon skrev att hon tyckte att hon såg bra ut. DIREKT kom alla elaka kommentarer om att hon inte var snygg mm. Men är det inte de man pratar om varje dag?! Att man ska vara nöjd över sig själv?! Och när man sedan skriver att man är nöjd så är det fel?! VAD FAN..
Jag skäms, skäms för er skull. Omogna snorungar!!


Jag är rätt nöjd själv över mitt utseende. Ska ni inte ta och klanka ner på mig också?! Eller min musiksmak?! Nej just ja, den har redan blivit dissad!! Eller att jag gillar Jessica Simpson?! Hmm redan dissad det med!!
Är det verkligen Svenska avundsjukan som spelar in eller är folk verkligen så sjuka i huvudet och mår så dåligt själva?!
#1 - - Kimbell:

Ja, det är helt otroligt, helt sjukt. Vad är det för värld av avundsjuka vi lever i?! Jag blir så jävla arg!

#2 - - Anna:

Jag tycker att det är helt stört hur människor kan agera sådär mot en helt vanlig tjej. Och det är helt stört att så fort någon är nöjd med nått de gjort, så ska man helt plötsligt tryckas ner. Nej, nöjd ska man inte få vara :S

#3 - - B:

Det är så tråkig att folk har inget att göra än att förstöra för andra.

En av mina nyttårslöfte är att inte bry mig om vad folk säger. Det är deras problem (och inte min) om dom "accepterar" mig inte.

Nu pratar vi om något roligare ;-)

#4 - - Anna:

sv. Ja, det har nog med att det är Sverige att göra, vilket är väldigt synd. Avundsjuka, skitsnack och ryktesspridning är tre saker som verkligen inte borde finnas.

#5 - - Rosha:

Du har så rätt, men det finns bara 3 saker .. antingen är personen som gör det jävligt störd i huvuet , eller så e personen avundsjuk.. Men det jag tror folk som gör sådana saker tänker mest på är att bli kända! jag menar som du såg så skrev ju Kenza 2 timmar efter händelsen att det hade hänt, och de tänker att på något ´sätt kanske folk märker att det va just de som gjorde de och de blir kända för att ha varit personen/personerna som hotat kenzas kompis !!



Bra skrivet förövrigt!

#6 - - Marra:

Helt sjukt måste jag säga :(

Till top