"Mannen med de svarta ögonen talar ut"

Media / Permalink / 3
För det första, du har bott här så pass länge och kan knappt svenska?! *Sorry*

För det andra verkar de vara mycket "jag vill också ha en del av den stora Liza Marklund kakan".

För det tredje, jag tror INGEN svensk skulle få asyl i USA om inte hotet mot Mia stämde, "Mia" måste ju haft något slags bevis för att hon var för hotad för att kunna bo i sverige!! Annars hade hon aldrig fått asyl!!!

För det fjärde, svarta boken?! Finns den? Emma läser ur den i sista boken och då är det ju taget ur Emmas perspektiv?!

För det femte, OM det inte stämmer. Varför åker inte "Emma" och hälsar på sin far om han nu är så snäll? Hon är ju ändå uppemot 25 år nu och kan ta egna beslut.

För det sjätte, Osama är dömd för misshandel 1987 och han säger att det inte stämmer?! Och i boken åker han ju in i fängelse i just ett år och de är då hans släktingar och vänner tar över för att hålla koll på "Mia".

Jag tror boken är sann till en viss del! Och det tänker jag fortsätta tro. Känns som ett dålig PR trick för att få pengar och uppmärksamhet från Osamas och Monica Antonsson sida!

Källa: Aftonbladet
#1 - - Anonym:

Håller med dig i din punktlista.



Det är möjligt att boken inte är helt sann. Men ingen rök utan eld.

De flesta människor kan nog granska lite kritiskt. Man kan ju inte ta allt som står i tidningen för sanning. Man har lite skyldighet att bilda sig en egen uppfattning också.

#2 - - Anna:

Jaag håller med om din punktlista. Känns verkligen som ett PR trick.

#3 - - guzmania:

Jag håller med dig,visst måste man "fixa" till lite, för att det ska bli en bra bok, men i det stora hela tror jag det är sant.

Till top