Mitt år 2008

Utmaningar & Listor / Permalink / 4
Blev så enormt inspirerad av Nevnarien's och Gilraen's lista över deras 2008. Så här kommer min lista på vad som hände under året..

Året började med ett besök till ögondoktorn i Karlstad. Älsk var nämligen sjukligt stressad och detta gjorde att vätska samlades under hans ögonlins och gjorde att hans syn försämrades. Tack och lov gick det över och ögat är återställt nu :)


Byggde ut min tatuering på magen. Och den 18:e Februari gick våran underbara Fia bort. Det var en svår tid och är det fortfarande. Skulle även varit med och pratat på P3 men det blev inget med det pga allt som hände.


Var på begravning. Fyllde år. Började kolla på The Hills. Mars var faktiskt rätt lugn och inget speciellt hände.


Vi fick lägenheten i Partille och nu var det bestämt att vi skulle flytta till Göteborg. Solade på balkongen för första gången.


Köpte systemkameran Canon 400d och intresset växer. Vi har börjat packa på allvar för flytten mot Göteborg och lägenheten i Filipstad blir såld. Mamma och pappa firade Silverbröllop.


Älsk tar examen efter fyra års pluggande på Bergsskolan. Vi flyttar till Göteborg och jag får sommarjobb på Lindex. Livet leker helt enkelt!


Juli var full av jobb både för älsk och mig. Inget speciellt händer och sommaren passerar förbi.


Fick inte vara kvar på Lindex. Vi börjar träffa på fler och fler lösa hundar och vi börjar fundera på att flytta vidare.
Får reda på att en brud kopierat min tatuering på magen. Tack och lov så var den totalt misslyckad så jag är rätt nöjd ändå hehe.


Köpte min efterlängtade Samsung Soul mobil. Kräftskiva hos svärmor och mina föräldrar träffar min pojkväns mamma för första gången. Fick jobb hos Model Lab men tackade nej för det lät inte seriöst!


Började lotta ut bloggdesigner och tog även emot beställningsdesigner för första gången. Zamme fyller 3 år. Älsk opererar knät och skuttar runt på kryckor i några veckor.


Min farfar går bort och vi åker på ännu en begravning det här året. Jag får svar från Guldfynd på Backaplan och kommer få jobba där hela December.


Får jobb på Guldfynd. Älsk och jag firar jul tillsammans för första gången

Förhoppningar på 2009?
Jag hoppas kunna få ett jobb som inte bara är över en kort period. Att alla i min familj och närhet får ha hälsan kvar och att inget mer tråkigt händer inom dom närmsta åren.
#1 - - Jennie:

nä det är lite krångligt och få till det. det har tagit tid kan jag ju säga o få dom där man vill! javisst va hon snygg? hon är ju snygg osminkad också så!! Men jag fick till ett par bra bilder på henne =)

#2 - - Johanna:

Underbart fin lista. Kram!

#3 - - Johanna:

Svar: Bättre, men inte helt bra. Har nyss fått veta att jag har för låg ämnesomsättning. Så nu har jag fått medicin,, vilken jag antagligen får äta resten av livet. Det är dock inget farligt. Ligger och kikar på satc filmen, älskar den, det är 4:e gången jag ser den.

#4 - - ERIK:

SVAR: varför är du trött på henne?



snygg blogg btw ;p

Till top