Snacka om Juicy..

Vardag / Permalink / 7
Vill verkligen skicka in datorn på lagning nu. Eller lagning, de säger att det är något med ett litet batteri som sitter i datorn, men om de hade varit så allvarligt som de säger så hade väl datorn totalkraschat vid det här laget? Tycker man ju, men den pinnar på. Men de går inte att installera vissa saker, det är de enda man märker av felet. Hel knasigt. Men det hade ju varit skoj om man kan komma ut på msn. Inte använt det på flera månader bara för att det inte går att komma in. Wierd!

Sugen på spraytan också. Gillar dock solarium, kanske är farligt och allt sådant, men den avslappningen jag får när solariet går igång och allt blir varmt och skönt, den är obetalbar, somnar som en stock varje gång och blir livrädd så fort solariet stängs av. Älskar det :) och lite måste jag nog sola innan Egypten, annars kommer jag nog bränna mig, dock för första gången på många många år hehe men det är ju som sagt en annan sol i Egypten. Mmm längtar!!

Älsk kommer eventuellt hem imorgon redan, längtar efter honom, inte så konstigt kanske.

Jag vill ha ett Wii Fit, ge mig!

Jessica Simpsons parfym Fancy kommer släppas under våren på utvalda Åhlens City butiker också. Var in och frågade idag hehe.

Ohh Emmis har visat mig en butik i Gbg som säljer Juicy Couture mysdressar och en massa annat som man bara sett på nätet.
Vill så gärna ha en. Men 1300 kr för bara byxorna är verkligen svindyrt. Får bli se när miljonerna börjar rulla in haha.

Kommer ni ihåg dom här godisarna? Tefat. I like em.
#1 - - Leia:

Hoppas du haft en bra dag! =)

#2 - - Malin:

Åh var hittar man dem!?

#3 - - Alexandra:

Hejsan! solariebränna skyddar knappt alls mot den riktiga solen. En bra solariebränna (alltså en som gjort en ganska brun) motsvarar endast 4 i solskyddsfaktor. Så skippa solariet (som är väldigt skadlig) och kör på smörgbar solskyddsfaktor och tunna kläder första två dagarna, alltså inget solande alls då.Alla gör vi samma misstag, vi steker från dag 1, blir knallröda dag 1 och kan sola igen först dag 5 = ganska lite solbränna ;) tänk på detta :)

#4 - - Karin:

Haha ja dom minns jag allt, visst fanns dom m lakritssmak oxå?

#5 - - Mindy:

Det var riktigt många år sedan man åt det godiset..de är så god...tänkte från kan man köpa dem än..men det känns som man kan det :) Ha en skön dag..

#6 - - Malin:

Får nog kolla in det =)

#7 - - sabina:

ååh, jag kommer ihåg dom.. älskar dom! brukade alltid äta dom på sommrarna när jag var liten på landet så sprang ag till en liten godis affär och köpte sånna!:)

Till top