Stigit ut ur dimman

Vardag / Permalink / 0
Hade riktigt skoj igår. Började hemma hos Emma där vi skulle kika på Let's Dance. Men jag sprang mest runt och fixade iordning mig och slängde i mig vin därimellan haha. Försökte även fixa Emmas makeup men de gick åt pipsvängen haha, kunde min egen men inte hennes tyvärr. Men fixade hennes hår iaf och blev suuupernöjd. Tror Emma gillade det också :D ni får se bilder senare. Måste vakna först haha.
Sen bar det vidare mot Ecxet med Emma, Jennie och Lisa. Kom dit, ställer oss i VIP-kön hihi och kommer in, före de i den andra kön som var en mil lång. FLYT!
Var sjuuuuukt mycket folk. Me not like, det är skönare när man kan sträva fritt men de kunde man inte igår. Shit. Men skoj hade vi, bland alla stekare, sliskon och fullisar haha. Alla drack den berömda Strawberry Daquiri, sjuuukt god, men vilken brainfreeze man fick haha.
Sen när vi stod och skakade våra lurviga, vad hör jag? Kevin Lyttle - Turn Me On hahahahaaha. Alla ni som varit på Flamingo i Borlänge vet att de spelar den där förbannade låten konstant hahhaa. Fick lov att messa Limp, blev alldeles till mig haha.

Men jag fattar inte vad killar tänker med när de drar i en när man går runt med en mobiltelefon?! Messade älsk igår och helt plötsligt börjar sliskon dra i en och säger att jag inte ska spilla ut mobilen?! WTF, get off me creeps.

Men nu ska jag iaf äta lite frukost. Föra över pengar till pappa och ta det lugnt tills älsk vaknar :)
Till top