Svar på kommentar

Frågor & Svar / Permalink / 4
Lilly om Make Up Store:
En liten fråga bara.. Du klagar väldigt ofta över att du inte har det så gott ställt med pengar, och att du ofta får leva på din pojkvän. Jag vet att du nu har ett litet extrajobb, men av egenerfarenhet vet jag att sånt inte ger så mycket. Så min fråga är då, hur kan du ha råd att köpa så mycket saker? Speciellt smink från Make up store då det är lite dyrare.. Pojkvännen som betalar igen ?


Svar: Jag vet inte om du minns att jag jobbade på Guldfynd hela december?! Och den lönen fick jag nu i Januari och den var riktigt bra, över förväntan! Jag har lagt undan pengar (några tusen), betalt alla räkningar och har några tusen över, då tycker jag att man kan få handla vad man vill.

Och MUS är inte dyrt om man jämför med andra märken.
En ögonskugga kostar 130 kr, som de flesta andra "billigare" märken! Dessutom så tar deras smink aldrig slut känns det som. En borste man köper där håller i flera år om man tar hand om den! Ögonskuggorna håller flera månader även om man använder det varje dag!
Sen beror de på vad man handlar från MUS också! Ellerhur?! Precis som med alla andra märken!

Men om du hade läst min blogg hade du vetat att från September till sista november så har jag varit arbetslös. Sen jobbade jag i december, den lönen kom nu! Och den 13:e januari fick jag ett extra jobb! Så jag har inte haft mycket pengar från Oktober och framåt kan vi väl säga. Förutom nu!!!
Klart vi har haft de knapert eftersom älsk fått stå för alla våra räkningar och a-kassan bara ger mig 2500 kr/månaden. Men för en gångs skull så blev det en bra månad. Tack vare Guldfynd!
#1 - - Helena:

ja jag menar den sminkningen du gjorde häromdagen. SKITSNYGGT!!!Förresten så tycker jag inte du ska behöva redogöra din ekonomi för oss läsare. Blir så irriterad på folk som frågar andra personer om ens ekonomi. Det är väl det minsta man ha med att göra.KRAM

#2 - - Alexandra:

Men ibland måste man faktiskt få unna sig saker som får en att må bra, för folk som inte vet hur det är att ha dåligt ställt vet inte att man måste leva som en kyrkråtta och när man väl får in lite slantar så kan de va skönt att handla nåt som får en på glatt humör! :) Tråkiga människor.. Hoppas allt är bra! kraam

#3 - - marra:

Åhh att folk verkligen orkar bry sej om andra så mycket. :O(

#4 - - sanna:

att man oarkar ens ställe en sådan fråga?!?!Ja du Sara, hur kan du köpa smink?!

ajda :D

Till top