Tatuering i nacken

Candis / Permalink / 9
Är riktigt, riktigt sugen på att tatuera mitt namn i nacken. Alldeles vid hårfästet så den inte syns förrän man har uppsatt. Tycker det är grym snyggt och förhoppningsvis kommer den göras innan sommaren :D måste bara hitta en bra tatuerare här i Göteborg som även är duktig på att rita/skriva på fri hand.
Vill inte ha nån direkt specifik text font, men snirklig skrivstil. Eller kanske min egen handstil, då är det ju verkligen min stil och ingen annans och så ett liiitet hjärta över sista A:et. Skriver alltid så om jag ska signa i min dagbok eller någon annanstans. Alltid ett hjärta över A:et.
Åhhh är så sugen :D

Bild gjord i CS2.
#1 - - Anna:

Det skulle vara jättesnyggt :)

#2 - - Molly:

Jag har en i nacken :) Fast lite längre ner... Kan visa på bloggen.



Jag bloggar med Wordpress, men jag har märkt att det varit strul med blogg.se, skulle lägga in en design igår hos en tjej.. men det fungerade inte alls :S

#3 - - Pauline:

#4 - - Pauline:

kul, själv går jag lärling som tattuerare =)

verkligen skoj är det. men det roliga är ju det att jag har inga tattueingar själv, har inte tid att rita en åt mig själv,, för jag ritar åt andra hela tiden =) men det är ju roligt.

#5 - - SHORTY:

Åh, det är så snyggt, ska själv tatuera in en text i nacken i mars =) längtar!! =) kram kram

#6 - - Sabine:

åh i nacken är skitsnyggt.

tänkte göra där, fast lite längre ner "i höjd med axlarna liksom" men sen blev det en tramp stamp iaf :P

#7 - - Sara:

Jag ha oxå tänkt tattoo mig i naken skulle du bli sur om ja låna den bilden och tattoo in de du ha skrivet?

#8 - - Julia:

Hej! Hittade in på din blogg när jag googlade på Tatueringar. Jag blev lite nyfiken, hittade du någon duktig tatuerare i Göteborgoch gjode den?

Hälsningar Julia!

#9 - - marie:

hej!

sökte på tatueringar och kom in på din blogg. precis en sån tatuering vill jag med ha! i nacken, vid hårfästet, där det står mitt namn, marie :) coolt! =)

Till top