Hemma igen :)

Vardag / Permalink / 4
Åhhhh jag har hittat mina skor :D höga klackar, snörning mmmm underbara. De ska bli mina på fredag, grymt snygga.
Gick bra att jobba idag, hade massor att göra med att märka skor och ställa in dom i lagret. Superskoj. Älskar när de finns saker att göra, avskyr att stå, får ju ståsår på fötterna haha.

Usch klockan är redan mycket. Kanske lika bra att gå och lägga sig redan nu. Börjar visserligen tio imorgon men lär upp tidigare för hundarna lär ju ut och kissa innan. Är riktigt trött också, som alltid.

Snart fredag :D inte många dagar kvar nu, miiee längtar!

Har faktiskt lagt en beställning på nya Twilight boken som kommer ut på svenska under vecka 12. Så länge vi båda andas, fin titel!

Svar till B. Jag kunde inte lämna vita toppen hemma för den lila blusen är för kort :P gillar inte magtröjemodet och chefen hade inte heller uppskattat det!

Har märkt att min förlovningsring börjar bli för stor, kan dra den av fingret hur lätt som helst. Men de är nog bara så under vintern, fryser ju så gott som hela tiden då och under sommaren sväller fingrarna lite. De ser ju lite funky ut på bilden ändå haha.
#1 - - sanna:

Jo de förstås, då förstår jag varför du gör det.

Jo eller hur, gratisreklam de skulle de ju uppskattas mer. Löjligt!! Man blir bra irriterad!

#2 - - B:

Jaha, det var därför. Jag tycker inte den där mode heller. Men som sagt fin färg har dn blus.Vet du vad jag var allergisk till?: de fina hyacinter jag hade i vardagsrummet! =(, kanse du har en besvärlig blomma utan att veta det?.

#3 - - Sara:

Vilken fin blogg du har :)

#4 - - Leia:

Fin bild =)

Till top