Alone time..

Vardag / Permalink / 3
Skrev ett lååångt inlägg, men kändes för privat så det blev raderat.
Sitter och lyssnar på en liten snorunge som står och vrålar nere på gården för att han inte får sin mammas uppmärksamhet. Åhh varför kan inte fönstrena vara ljudisolerade? Så man slapp lyssna på motorvägen, barn som är elaka och skriker, hundar som skäller, vinden som viner igenom mm mm. Inte konstigt att man inte kan slappna av riktigt :( det är aldrig riktigt, riktigt tyst! Lär köpa öronproppar haha.

Ska ta mina älskade små vovvar på promenad nu efter jag druckit upp teét. Undra vad man ska laga för mat idag egentligen? I wonder, I wonder..
#1 - - V I L J A - Släpp aldrig dina drömmar ♡:

Äntligen Fredag! Tittar in för att önska dig en skön helg :)

#2 - - Elin - Design&Makeup:

Du skulle aldrig klara av att bo här. Här skriker barnen på sina föräldrar och hoppas på att de ska höra dem så de kan gå ut till balkongen, även att det är nån kille som visslar jättehögt, oavsett om det är på dagen eller natten. Det värsta är att det finns HISS till varenda våning så det är ingen som tvingar dem att gå i trappor. Latjävlar! haha

#3 - - Elin - Design&Makeup:

sv: Ja men det kan vara värt det i längden. Du får ett ansikte som folk känner igen istället och på så vis kanske vill köpa dina tavlor :)



Det är väldans få som börjar gratis om man säger så :)

Till top