Design till Tommy

Bloggdesign / Permalink / 4
Första designen som jag gjort till en kille. Tyckte den blev toppenbra.
Tommy hörde av sig till mig för han var inte nöjd med sin nuvarande design som en annan bloggdesigner hade gjort till honom. Han gillade min design, så jag körde på samma stil.
Han ville även ha roll-down-flikar, en signatur och skickade två bilder som han ville ha med i headern.

Klicka på bilden för att komma till hans sida.
#1 - - Tommy:

Tusen, tusen tack för all hjälp med bloggen.

Du är guldvärd.



Stor kram från mig, Gucci och Chanel.

#2 - - Linda H - Hair & Make-up artist:

=) vet inte om det kommer hamna bilder på lägenheten i bloggen, det är ju inte riktigt det min blogg handlar om =P vi får la se !

#3 - - Linn:

SV: Helt klart!

#4 - - Jennifer Håård:

Hejhopp! :) Jag vet inte om jag redan har kontaktat dig via mail utan att få svar, kan nämligen inte gå in på din " kontakt" kategori. Men i vilket fall som vill jag gärn beställa en design av dig för jag klarar helt enkelt inte av det själv. Jag ska åka och bli fotad på " model lab" den 2 augusti och vill sen använda dem bilderna i min design, ( åtminstonde någon) så det är inte förrän nästa vecka jag vill ha den gjord. Undrar om du har möjlighet till att fixa en till mig och sen vill jag veta hur mycket det kostar. Jag vill ha hjälp med både header och allt det andra. Kontakta mig via mail så kan du berätta om du har möjlighet till att göra en och så kan vi diskutera. Tacksam för snabbt svar! :)

Till top