Film: Marley & Me

Filmer / Permalink / 6
Rolig, men samtidigt en väldigt sorglig film. Jag klarade inte av att se slutet. Blev så himla ledsen och tänkte på när våra hundar kommer bli gamla och tillslut försvinner. Älskar du hundar så ska du se den på en gång!

Filmbeskrivning: Nygifta John och Jennifer Grogan skaffar sig en hund, Marley. Men Marley har inga planer på att snällt foga sig som husdjur och paret Grogan får kämpa med en hund som gör lite som han själv vill, men som till slut kanske kan lära dem något om livet.

Betyg: ♥ ♥ ♥ ♥/5


#1 - - Molly:

Svar: Hmm, måste och måste vet jag inte. Det är inget de sa till mig i alla fall, de sa bara att den ena tanden måste opereras bort hos en kirurg och den andra kunde de ta bort hos dem.



Jag har folktandvården. Jo, om man är jättenervös och rädd och nästan bryter ihop (som jag kommer att vara) så kan man begära det. Det ska jag göra.. kommer väl vara död nån dag eller två så på torsdagkväll eller fredag kommer det väl komma en rapport :P



Oj då :/ Jag har också dragit ut flera tänder jag med men det har alltid gått bra har jag för mig.



Aja, jag är bara tacksam att jag slipper de där skittänderna sen.. dock känns det jäkligt waste med pengar att ta bort något som bara orsakar smärta. Har sagt det innan och jag säger det igen.. tand- & läkarvård borde vara gratis!

#2 - - Linda:

Satt och lipa som en toook till den där, mådde fan psykiskt dåligt efteråt! :P haha. Jag hade läst boken innan jag såg filmen så filmen blev ju en form av lite besvikelse ändå, boken var ju så himla mycket bättre - i slutet grinade jag så mycket att jag inte kunde läsa(!) haha! Fick läsa slutet i omgångar! Så ett tips är ju: Läs boken!!



Ja jag ska ta och tänka över det :) Flikar och så har jag ju redan så så avancerat lär det ju inte bli :)

#3 - - Therese [ Tescho ]:

Åh, jag har sett den! Jag kunde inte hejda tårarna i slutet..

#4 - - Josephine- Makeuponista:

Filmen är jättebra men i slutet tjöt jag bara och tänkte på mina djur :)

#5 - - Petra:

jag blev så förvånad när jag såg den filmen. trodde det skulle vara en riktig komedi. Var inte upplagd för att gråta så jag gilla inte den riktigt just då.. :P

#6 - - Elin - Design&Makeup:

Jag såg den igår, haha jag grät..

Till top