H&M's höstkatalog

Vardag / Permalink / 7
Den damp ner i brevlådan idag och fy fasiken vad mycket fint det var i den då, naturligtvis :((( fasiken, fasiken, fasiken. Vill ha allt på varenda sida. Varför ska jag alltid vara så puckad och beställa hem den i förväg? Att jag aldrig lär mig.

Haft en liten städmani här hemma. Plockat undan och körde ett race med dammsugaren.

Mitt älskade Sushi har öppnat nu igen i Partille, efter några veckors sommarstängt :D yum yum. Ska man kanske äta en välkomna-tillbaka middag där idag? Tål att tänkas på i vilket fall som helst.

Undra om kära 3 ska få ett samtal från mig. Någon därifrån ringde innan sommaren och jag hade då tydligen sparat ihop så många poäng?! Så jag kunde antingen få en ny mobil eller mobilt bredband. Är ju liite sugen på den nya nallen från Samsung, älskar Samsung :D så mycket att jag döpte min hund till det, mouahaha. Nej skämtåsido en ny nalle hade varit skoj faktiskt. Men nya prylar är väl alltid skoj eller?!

Nej ska fortsätta kolla på SATC. Inne på sjätte säsongen nu :)

Glöm inte rösta på mig hos Alisa också!!

#1 - - Petra:

hoppas den är i brevlådan när jag kommer hem :)

#2 - - Josephine- Makeuponista:

Åh, min kom inte idag, kanske kommer imorrn då "hoppas" :D

#3 - - Matilda:

Tittade också igenom katalogen idag, mycket fint! Älskar höstkläder, mycket mysigare och stiligare än sommarkläder, hehe. Lite deppigt att tänka att hösten är på väg dock..

#4 - - Sanna:

Få poäng??

Vaddå få poäng hos 3?? =)

#5 - - Jennie [ Foto & Min Sjukdom ]:

Folk vill ha snygga bloggar men orkar inte lägganer energi på det själva! Åh blir så irriterad. det är ju lätt o googla upp allt idag!

#6 - - Anonym:

Tufft de visste jag fakiskt inte om.

Kanske har slutat med det.. =)

Synd i så fall =)

#7 - - Emma:

h&ms home hade massa snygga saker :)

Till top