I'd pull a sunshine story in a pouring rain...

Vardag / Permalink / 3
Skulle bara in och duscha, men det slutade med att jag skurade hela duschkabinen haha och de slutade inte där heller. Fortsatte att skura golvet och väggarna i badrummet :) haha. När man känner för det ska man göra det, även om man är nyduschad och har turban på skallen. Annars blir det aldrig gjort. Har plockat undan lite i hela lägenheten faktiskt. Måste ju vara fint när älsklingen min kommer hem senare ikväll.

Hungry hungry, som vanligt. Undra om de kanske finns lite chips i skafferiet.

Här är den lille killen vi ska sitta barnvakt åt på tisdag och onsdag. Visst är han söt? Kommer gå så himla bra tror jag. En massa bus och lek och så lite mys med bebismagen ;) hihi. Han är ju inte mer än ca 4 månader om jag inte minns fel vad Sandra sa.
#1 - - S A N N A ♥:

Din blogg är helt fantastiskt snygg!

#2 - - Ida:

SV: Jag tror att du förmodligen har rätt i det, och jag tror även att många faktiskt tror att katten ska klara sig på egen hand om man släpper ut dem. Vilket de självklart inte gör. Katten har ju inte heller så hög status eftersom kan köpa den för hundralappen. Detta har vi försökt motverka med kaniner genom att sälja dem för ca 600:-, då vet man att det är en som verkligen vill ha kaninen som köper.



Ja du hur sjutton det kan ha blivit mode är helt obegripligt... men du ska höra min bror! Haha galet galet.



Kramar Ida

#3 - - Linda:

Vart riktigt nöjd med designen sist och hoppas du har tid att göra en ny åt mig nu? :) Är ganska less på den jag har nu, inte för att jag inte tyckte om den... Haha, ja du förstår vad jag menar :)



åh, vad söt Atlas var :) Är det en engelsk staff eller?



Till top