Jävla Gratismode

Gnälligt / Permalink / 5
Är så trött på denna jävla skitsida så ni anar inte.
Sparade ihop 850 poäng = 300 ;- hos Nelly. Helt underbart.
När jag loggar in nu och ska växla in dom så står det att om jag skulle växla in det så får jag endast 150 ;- att handla för. BAJSSIDA.. Först ändrar dom så man får presentkort på 300 ;- vid 800 poäng, sedan vid 850, 900 och nu 1000 poäng.
De tar även bort användare utan att de själva godkänt det!! Förlorade 50 poäng när de tog bort en aktiv medlem som jag värvat och hon hade inte godkänt det..

FUCK OFF era idioter!!! Bara krångel på deras jävla skitsida... Bli INTE medlem där, du tjänar inte ett jäkla skit på den..
#1 - - Therese [ Tescho ]:

Svar: Jag har faktiskt inte hittat något bra ännu. Har sökt på google och testat lite efter egna erfarenheter.. Har dock inge bra tips förutom att söka på "Water Reflection photoshop" på google. Då kommer det upp några alternativ :)

#2 - - anna:

ja det är mycket roligare :D hatar mer än vad man älskar haha nevars:P



hatar alla dessa gratissidor:D

#3 - - emma:

har aldrig gillat de där sidorna!

#4 - - emma:

sv: okej ! ;)

#5 - - Sanna:

Lika med gratisbio.

Jag gjorde deras erbjudanden men fick inga poäng. Så jag hörde av mig, deras svar gjorde allt. "Vi har inget ansvar över vart dina poäng tar vägen" Nej nej, visst visst. Men då ska de inte hellre lova att man får 450poäng om man inte får de för deras fuck sida funkar ej :)

Till top