Jävulskapsförmedlingen..

Gnälligt / Permalink / 2
Måste ventilera lite.
Kommer hem och på golvet ligger ett brev från en viss J*ns S*ndahl på ams. Öppnar och där står det att jag är avskriven för att jag inte skickat in deltidsintyg. Ett intyg där chefen skriver på att man jobbar extra där.
Det roliga är att jag har försökt ringa honom otaliga ggr, lämnat meddelande på hans telefon och berättat varför jag inte kan fixa intyget just nu och att han ska ringa mig, lämnat mitt nummer och lagt på. Chefen är nämligen på semester!!!! Så hur kan man lämna in ett intyg där chefen ska skriva på när hon inte är hemma?! Men tror ni fanskapet har ringt upp mig?! NEJ.. Så nu måste jag ner till helvetesförmedlingen och tjafsa med dom igen, när det är dom som har gjort fel!!
Jag har inte tid att gå ner till dom och sitta där och vänta i flera timmar eftersom jag fått börja jobba mer nu under sommaren..

Kära J*ns, vad fan ska du med en telefon till när du ALDRIG svarar i den?!

Jävla fanstyg. De har inte hjälpt mig ett jävla skit, de bara finns för att man ska få a-kassa. INGENTING annat!! Men det är väl mitt fel som vanligt. Vi arbetslösa har bara skyldigheter medans ams inte har ett skit och bara kan ställa krav.

*suck* JÄTTEKUUUL att vara hemma, Inte...
Men bered er på bildbomd ikväll, sådeså :)) nu ska jag in i duschen och skrubba av mig 5 timmars bilresa.. Pösss
#1 - - nadia:

re: Ja, den är skit bra! :)



Ps, finns på www.retrojunk.blogg.se nu mera!

#2 - - Ida:

tjatigt att det ska bli så :S

Till top