Kommer Brad gå tillbaka till Jennifer?

Kändisar / Permalink / 4
Den heta skådespelaren Brad Pitt lämnade en gång i tiden sockersöta Jennifer Aniston för Angelina Jolie - vilket hans familj var emot. Den 45-årige skådespelaren har nu dock tagit upp kontakten med Jennifer igen och hans mamma har tydligen uppmuntrat honom för varje steg att gå tillbaka till Jennifer. "Jane är så himla lycklig over att Brad och Jen pratar igen", säger en källa. "Hon har aldrig riktigt gillat Angelina - och på sistonde, det enda hon bara får höra från Brad är hur olycklig han är. Som mamma tär det på en att få se ens son på det sättet - i sådan negativ relation där de båda bråkar konstant. Jane har sett hur svår Angelina är. Hon kommer aldrig och hälsar på Brads familj i Missouri och är alltid konstig i de få gånger de träffas. Jennifer var raka motsaten." Herregud, tank om Brad faktiskt går tillbaka till Jennifer?!

Källa: Posh24

Jag har aldrig gillat Angelina. Varken till utseendet eller som skådespelerska. Hon verkar dessutom samla på barn och har ju faktiskt sagt i en intervju att hon ville ha ett barn från varje kontinent. Hon har även sagt att Shiloh inte behöver lika mycket kärlek som de adopterade barnen och att hon är utanför för att hon var enda blonda barnet. Vilken normal mamma säger så om sitt eget barn??
Tycker Brad och Jen var så vackra tillsammans, de gnistrade kärlek om dom. Men mellan Angelina och Brad syns ingenting, bara kallt =// men det är ju min åsikt. Jag tycker Brad verkligen bytte ner sig när han dumpade Jen.

Sen om detta stämmer att de gått isär kan man ju diskutera, media är ju som dom är!
#1 - - Annica:

Jag tror inte att man ska tro på allt som det står om i tidningar att kändisar säger, och gör...allt förvrängs ju.

fast så är ju jag ett Angelina fan;)

#2 - - Nelia:

Jag håller med dig! Jen utstrålar alltid värme, medans Angelina har något kallt över sig. Så jag hurrar för Jen och att dom kanske finner varandra igen. :)

#3 - - Molly:

Haha, där var vi verkligen olika. Jag älskar Angelina (hon gör en bra sak för världen och tar hand om föräldralösa barn) och har inte mycket för Jennifer :P

#4 - - Jennie [ Foto & Min Sjukdom ]:

Jag håller också med dig där, Angelina och Brad passar inte ihop! O sen kan man inte bara skaffa en massa barn, man ska ha tid för dom också!!!

Till top