Måndag..

Vardag / Permalink / 1
Mina ögon känns wierd idag. Brukar bli så ibland när jag suttit vid datorn för mycket, när jag gjort designer t ex. Jobbigt. Blir inge mer dator för mig idag känner jag. SATC maraton känns mer lockande faktiskt :) men då måste man ju ha något att knapra på under tiden. Sugen på pistageisar. Får nog dra med min hubby till ICA, vi behöver ändå panta flaskor också.
Tvätta ska vi också göra idag. Skulle vara så skönt med en egen tvättmaskin så man slapp hålla på att boka tid och bråka med idioter som inte kan systemet, som dessutom är barnsligt simpelt. Det går inte att misslyckas, men alla kan ju inte vara lika smarta som jag ;) hahaha.

Hur kommer det sig att alltid när man ska göra något så blir det problem?! Älsk ska iväg näst nästa helg och då ska jag ha hundarna. Tror ni inte på fan att jag ska jobba 09.30-18.30 då??! Skitbra. Ingen som kan ta hundarna på ca 10,5 timmar. Jag lär ju gå hemifrån vid halv nio för bussarna går pissigt sen kommer jag väl inte hem förrän vid halv åtta på kvällen. ÅHHHHHHHHHH vad jag HATAR problem!

Nej usch jag mår illa, inge mer dator för mig!!!
#1 - - Lina:

Vilka söta vovvar!



Trevlig blogg du har!

Till top