Nackspärr?!

Vardag / Permalink / 3

Har aldrig haft det men om man inte kan vrida huvudet åt vänster så måste ju någonting vara lurt =// gör svinont. Strålar ner i hela högra axeln. Kände det igår när vi lekte charader att något nästan som knäppte till i nacken och sedan blev jag stel :(( PAIN.. Har ingen lust att gå till jobbet nu alls. Älsk smörjde även in det onda med Tigerbalsam igår, men de hjälpte inte nämnvärt mycket.

Var riktigt skoj igår också :) kameran är fullproppad med bilder men dom får ni se senare idag.

Får skjuts av min älskade till jobbet också. Avskyr bussarna hur dom går nu under sommaren. Jag hade fått lov att gå till bussen nu direkt om jag skulle hinna och när jag kommer fram så får jag inte gå in på jobbet för det är för tidigt.
Jag har världens underbaraste älskade pojkvän, bara så ni vet det. Utan honom är jag bara en halv Sara.

Nej göra mig iordning var det ja, eller försöka iaf :) PAAAIN!

#1 - - supermom:

Har inte tittat in på ett tag! Här var det nyrenoverat och fint... vilka underbara bilder! Ett vallmofält vore rena drömmen att stöta på. Det är så himla vackert! Hoppas du har det bra trots idioterna på helvetesförmedlingen.

#2 - - Linn:

SV; Halva? :s bara tippen! Har man korta naglar blir det ju minimalt med vitt..

#3 - - Linn:

SV; Hon hade väl långa tippar :) alla ser vi olika ut ^^ meningen med metoden är att lägga på för mycket o sen sudda sig till det perfekta, o vad man tycker är snyggast är olika :)

Till top