Saker jag stör mig på!!!

Gnälligt / Permalink / 15
Hur kan en blogg ligga under Mest Besökta listan och vara lösenordsskyddad???? Om någon kan ge mig ett svar, please do!
Och alla dessa jäkla massutskick "Åhhh fin blogg du har", "Älskar din design" mm mm mm! Sen går man in och ska svara och så ser man 300 tack kommentarer till personen. That pisses me off. Sedan när man läser deras blogg så är den astråkig och är bara grå, inget intressant innehåll någonstans. Men ändå så ligger dom på Mest Aktiva/Mest Besökta listan just för att dom har massutskickat en jäkla kommentar. Ge oss intressanta, färgglada bloggar med härligt innehåll och grymma designer istället. Det får iaf mig att stanna!!!

Whiny bitch, I know..
#1 - - Lady Gagas fanblogg:

Mmm folk bara kommenterar ibland för att få mer läsare.Jag skriver bara att en design är fin om jag verkligen tycker det.Tog du bort din Jessica blogg??Går inte att gå in på den nu när jag skulle kommentera...hoppas du inte tog bort den,var ju så bra.

#2 - - Lady Gagas fanblogg:

haha oj nu kom jag in:)gillar dina bloggar skarpt iaf.

#3 - - Molly:

Tack sötnos :)

#4 - - Frida:

Jag måste verkligen säga att din header var otroligt fin, sommrig och härlig och färgerna passade jätte bra!. Fast tvekade om jag skulle skriva, du gillade ju inte att folk skrev så , men jag hoppas du godkänner min komplimang. Ha en fortsatt trevlig kväll! :)

#5 - - Wild By Heart:

Usch... Upp med mulen. Annars blir den så hängig och tråkig!

Men håller med om att de där med mest aktiva osv. känns lite lustigt/knasigt. Så de handlar alltså om hur många kommentarer man har och har skickat? Okej



Ja diggar i alla fall din blogg (du behöver inte skriva tack tillbaka ;-) Haha!)

Många fina bilder och kul inlägg. Tummen upp!

Sen att du kan fixa fin design gör de inte sämre ;-)

Ja stannar pgr av det!

#6 - - Anonym:

Svar: Härligt att du gillade min komplimang och inte tog illa upp. :) Nå, vad bloggar du om ? :)

#7 - - Rebecca:

Jag håller med dig till 100% folk verkar göra allt för besök/kommentarer! En annan sak som jag stör mig är bloglovin.. Du vet kommentarer som "Fin blogg, ska vi följa varann via bloglovin?" BLÖ liksom...



Men jag ljuger inte när jag säger att din blogg är fin hihi ^^

#8 - - Alisa -[Amor Vincit Omnia]- Två tävlingar, bloppis & blogg awards!:

Mest aktiva är helt värdelöst. Det finns bloggar där som knappt bloggar och är där jämt och ständigt. Oavsett hur många inlägg man skriver kommer man aldrig med. Det är som du säger det är sådana som skickar massutskick pÅ HEJ FIN BLOGG blaa blaa blaaa. Är så trött på hur bloggvärlden blivit. Det är sorgligt, patetiskt och helt sanslöst!

#9 - - Sofia:

Dom måste väl nästan precis ha låst bloggen isåfall?? :) Ramlade in på din blogg, här blir jag kvar. :)

#10 - - Malin:

Hej vännen! Hoppas allt löser sig med ams o allt sånt skit:P Själv hade man en otroligt härlig vecka i turkiet. Bilder kommer jag lovar =) Du har världens bästa smak i design. Om jag hade tid och om jag visste hur man gör så skulle jag suttit med min lilte mer. Vem vet när det är så trist på jobbet så kanske man kan ha lite tid. Dock kommer man inte i närheten av din=) Hoppas att din sommar e kanon. Hoppas på att vädret kommer tillbaka så man kan få lite värme iaf=)



Kram

#11 - - Petrich:

haha! tyckte om bilden! men håller med dig angående det med kommentarer!

#12 - - Dea:

Så sant så... =]

#13 - - Elin - Design&Makeup:

Jag håller med, fick en kommentar precis där hon ville att vi skulle fortsätta konversationen. Det var rätt så uppenbart då hon frågade vad jag gjorde. Det svarade jag inte på kan ja ju säga!

#14 - - Joysan:

Haha...åh vad jag håller med. man blir skittrött på de kommentarerna och ändå får jag väldigt få sånna...Rolig bild i inlägget btw :-)...

#15 - - Therese [ Tescho ]:

Sånt är så jävla tråkigt!

Till top